5

До Лорче

преди 7 години

Абе девойче, защо първо не се осведоми преди да пишеш тъпотии. Момичетата имат ако не се лъжа 81 медала, сред които злато на световни и европейски. По повод на коментара, че злато не се било видяло. Не познавам всички спортове в детайли, но не се сещам за друг спортист или отбор, който да ни е донесъл толкова отличия. А за бронза на олимпиадата - да, пак е огромно постижение!

4

Останалите

преди 7 години

Интервюто е с три от момичетата, а с останалите ... ?!?

3

Lora

преди 7 години

Писна ми на кофата да чета само за тия гиманстички. Не са едиствените успяли български спортисти, нито са златни, защото нещо златато не го видяхме. Айде стига с този ПР. Раева акто че ли ще ги продава. Сигурно е подписла договори с тях да печели в последствие процент от реализацията им тук и там. Има толкова гнило и *** в тази художествена гимнастика, което винаги остава горчив привкус на всичко което се пише за нея, независимо колко положително го изкарват журналистите.

2

Блъско

преди 7 години

защо ги наричат златни като вечно бяха след рускините или 3 ти .Един път станаха първи на не знам какво си състезание и вече давай да ги наричаме ''златни''-поредните глупости на Раева.Иначе са си просто добри състезателки и не им омаловажаваме успехите,но прекалено много ги величаят ,та чак дразни на моменти

1

Анонимен

преди 7 години

Аре бе чак па златни. Да ли, че царица или магарица от долу е едно и също.