23

спомен

преди 7 години

Доколко капацитети са нашите и руските летци показа Матиас Руст.Един съвсем млад германец който през 1987-*** година най елегантно си паркира самолета на Червеният площад!Успял е защото е бил професионалист,а не като офицерите учели зорлем 4-5 години ,запивали всяка вечер до забрава и чакащи уволнението и заплатите накуп още преди да са започнали работа като офицери!

22

до 28

преди 7 години

Имам познат който бе приет в Долна Митрополия за летец.Разказваше ужасяващи неща.Ако се явел на изпит и нищо не знаел получавал 4,ако кажел няколко думи-5 а ако кажел повече от 10 -6!След една година се отказал и записал физика в СУ.Сега работи в АЕЦ Козлодуй и вярвай ми с него е удоволствие да се говори за техника.Така,че не ми хвали военен за капацитет.В поделението където служех имаше далекопровод и заради заповедта на офицер да се вдигне там антена на радиостанция загина войник!

21

Вальо

преди 7 години

До сега всички са мрънкащи и недоволни но от сега нататък ще видите дали кон боб яде,тогава ще запеете друга песен но ще бъде късно,направихте ГОЛЯМА услуга на БСП милионерите защото сте прости,от простотията ще се въртим като мухи без глави отново и отново, но ,,късно е чедо за сватба".

20

Анонимен

преди 7 години

До авторката - да не пише с правописни грешки.Пише се "взема", а не "взима".

19

тя

преди 7 години

Може ли да се сравни генерала с цачева? В никакъв случай! Генералът е имал изключително високопристижна , рискова професия , а цачева е била една обикновена чиновничка в общината , а сега върховен главнокомандващ - смешно е дори да се каже!

18

доктор

преди 7 години

До АнонименХапченцата си забравил, взимай ги веднага, че да не свакраш на 4-ти.

17

тоа па

преди 7 години

До РадоТи плашигаргара ли си, бе, момче?Девиза на Тиквата от Банкя: "След нас и потоп". *** няма вода в мелницата ви, бе!

16

очевадното

преди 7 години

До АнонименЗлобата и високомерието за отличителен белег за гробари, *** и т.п. Видно от поста ти тук.

15

Анонимен

преди 7 години

В Автобиографията на Цецка Цачева пише че знае свободно немски но в СОУ Анастасия Димитрова в Плевен където е учила се предодава само английски и френски , не е ясно от къде и как така знае немски , пак работа за ДАНС , между другото бизнеса с Менте-Допломи върви добре

14

очевадното

преди 7 години

Ами, в Плевен най-добре си знаят Цоцолана Цачева каква мутреса е, та затова е този разгромен за нея резултат.

13

ФАКТ

преди 7 години

Плевен падна ...Освобождението е в ход !Да живее свободна и независима България !

12

Димо

преди 7 години

То само снимките от статията са достатъчни, за да си направи човек извода!

11

ognyanz

преди 7 години

Найден Зеленогорски още след предните избори каза "Плевен падна!". А бат'му Бойко му се разсърди, че много се радвал. Сега и двамата няма на какво особено да се радват.

10

da

преди 7 години

Дори коалиция БОСТАН не помогна на Цецка. Баце върза магарето пред Президентството. но то няма да стане президент. Ех, Костинброд, къде си? Там всичко си беше разпределено по градове.

9

Анонимен

преди 7 години

Радев води с 3 процента, вече няма значение как ще го нагласят - на балотажа цяла българия трябва да е срещу Цецка!

8

Анонимен

преди 7 години

Цецка губи навсякъде в областните градове, но печели в ТУР-СКИЯ И РОМСКИЯ ВОТ. Турциет са дали най-мноог гласоев за Цачева, почти три пъти по-малок за Орешарски. Само ни Плашеха. В ИЗмир вота го печели Цачева.

7

СКАНДАЛ

преди 7 години

Сайта на ЦИК е пълна каша или в момента се прави измама!Радев е с повече гласове и по малък процент как става това сигурно само Цветанов знае!

6

Анонимен

преди 7 години

Най-важна е битката за Шипка.

5

пак

преди 7 години

ГЕРБ отново купи ромите* за да гласуват за Цачева,нещо гнило има тука толкова много проценти за ГЕРБ будят съмнение....

4

Анонимен

преди 7 години

Щом родата не я люби Цецка, всичко е ясно!