88

Анонимен

преди 7 години

Браво Генерале, мачкай тиквените ментета.

87

Санчо Панса

преди 7 години

Кой ще обясни, как изборите са демократични и свободни, като Лукарски каза, че ще нареди хората му гласуват за герб, Марешки ще каже за кого да гласуват. Ало, българите са по-грамотни от вас и ни оставете да гласуваме по съвест

86

Анонимен

преди 7 години

Лъжец ни управлява...Докога...

85

135564_

преди 7 години

Това е наказателен вот!Гласуващите за Радев реално не гласуват за Радев а против Бойко!Просто той се самозабрави,подигра се с хората и това е тяхното отмъщение ...

84

Анонимен

преди 7 години

Гледах пресконференцията на ген. Радев снощи. Точни, кратки и ясни отговори. Ум бръснач. Интонация на гласа. Визия. Направих си труда да прочета биографията му. Разликата с "мама" е на светлинни години. За мен това е човекът от който не бих се срамувал, който би ни представил пред света. И само като се сетя за Кристалина Георгиева ооооооооооооо срам, потрес и унижение!

83

Анонимен

преди 7 години

Цицка паричка е най слабия кяндидат от 26 години в България

82

Анонимен

преди 7 години

Кой преди известно време се готвеше да стане президент от ГЕРБ?Кой стана ръководител на изборната кампания на ГЕРБ?Кой подля вода и се изгаври с Бойко?Защо Цветанов се услушва и не поеме вината за случилото се- с компрес от люти чушки на *** за мезе?Мъка,мъка!И почакайте още малко-да стане Тръмп президент, та да видите каква "случка като в Либия по американски" ще ви се случи...Кажи ми,мили ми Бойко, кои са ти приятелите,за да ти кажа кой ще ти забие нож в гърба!

81

ВСЕКИ ДЕН

преди 7 години

различни лъжи от ТИКВАТА

80

Анонимен

преди 7 години

До Да на Цецка Цачева !Цецка Цачева може и да е напуснала комунистическата партия, но комунистическата партия никога не я е напускала... По-комунистическо изказване от ' интересите на държавата са над правата на човека ' не бях чувал в последните 26-27 години.

79

Анонимен

преди 7 години

ЦЦ е партийка, а РР не, така че всичко е нормално.

78

Анонимен

преди 7 години

Да не допускаме обрат при балотажа и нека ГЕНЕРАЛ РАДЕВ да спечели.Нека да се постави началото на края на престъпното управление на ГЕРБОт снощи слушам как трите "независими" телевизии - БНТ, БТВ и Нова телевизия са в погребално настроение от изборния резултат. Тази сутрин са получили инструктаж и от рано рано министри на Бойко шетат из телевизиите и заплашват с хаос в страната и то нахъсвани от самите журналисти. То бива бива слугинаж ама чак толкова. А стига бе.Не искаме Цеца и ГЕРБ.Това е.

77

Анонимен

преди 7 години

Селяните произвеждат необходимата селскостопанска,а работниците- промишлена продукция...учителите и професорите- знаещи и можещи човеци,лекарите - условия за правилен живот...А какво произвеждат ръководствата на политическите партии - такива като Кобурготски,Живков,Луканов,Станишев,Първанов,Пирински,Желев,Стоянов, И.Костов,А.Доган, Сидеров,Борисов и т.н.? Само простотии,проблеми и кризи!Срочен референдум за забрана на платените ръководства на политическите партии в страната!

76

баба Цура

преди 7 години

Цъфнал ГЕРБ...Никой освен Бай Х не можеше да вдигне БСП от гроба, машалла.

75

Анонимен

преди 7 години

В ЦИК Е ПЪЛНА КАША ВСИЧКО Е НАОПАКИ

74

Анонимен

преди 7 години

Герб подцениха кандидата си :D. Надявам се ген.Радев да спечели на балотажа и силно се надявам да стопли отношениятани със Русия защото все пак сме братски народи

73

Радо

преди 7 години

Теглете всичко каквото имате от банките хора!!!!!!!!!!! ИДВАТ БСП+ДПС на власт!!!.......Почват се банковите фалити, пирамиди, Луканови зими, Виденови зими, спиране на Еврофондове......

72

Да на Цецка Цачева !

преди 7 години

НЕка да се стегнем, в неделя всички да гласуваме за г-жа Цецка Цачева, вярно била е партийка и дори партийна секретарка, но пак е по-добрия избор, защото вече е от дясното у нас. Тя по-добре ще ни ппредставя пред света. Отделно имаме подкрепата на РБ, ДОСТ и ПФ, не сме сами и ще победим за да ръководим народа.

71

ЕДИН

преди 7 години

до Гошу, Тъкмо и мен подсети! Тегля ги моите и погасявам каквото мога от кредита... Че дойдат ли Червените вождове, НЕ ПРОЩАВАТ!!!

70

пъпоцентристи

преди 7 години

Тотално непознаване и не уважение на населението на България яде главата на герб.В тази държава есе пак живеят и хора.

69

Да на Цецка Цачева !

преди 7 години

нека да обединим сили с дясното, с реформаторите и партиотите у нас, за да спеелим убедително на втори тур. И реформаторите, и патриотите, ще ни подкрепят,ние сме в една коалиция и сме заедно в нашето добро управление, Лукарски вече каза че ще нареди на гласоподавателите си да ни подкрепят. Заедно ще сме силни и ще изберем Цачева за президент. Нека да покажем, че управлението ни е стабилно и ще продулжи още много време.Успех.