19

Щирлиц

преди 7 години

А какво става,ако никой не получи "абсолютно мнозинство"!?Или това ще ни бъде сервирано после,ей така,между другото,та да не бие на очи!?Защото след кандидатите за мажоритарен избор,вървят онези с бездънните джобове,готови да продадат и майка си на чужди айдуци!Бих подкрепил мажоритарен избор на президент,и то на президнтска република.

18

I trite sa dobri

преди 7 години

И трите въпроса са на място и важни. Резултатът показва желанието на народа за промяна. Долу партийците! Сега следващ референдум - бюлетините без имена на партии. Само имената на кандидатите! Така ще трябва изирателите да научат как се казват техните кендидати. За представителността в НС. Сега няма представителност за повече от половината хора.

17

oт Cиднeй-Aв$тралия

преди 7 години

до 20,дам така е. Този чалгар само сеирдийства му дай за 1 лев, да разлае кучетата. Това че мажоритарното управление е АРХАИЧНО е ЛЪЖА ама та дрънка! Точно обратното е! Мажоритарно управление е много по стара система и тук в Aв$тралия е такава и е по лоша система, а Америка също е стара. В момента БГ има много по модерна система. Тук в Aв$тралия се опитват да махнат мажоритарната ама веднъж въведеш ли я не можеш да я махнеш. Големите са с абсолютна власт

16

Анонимен

преди 7 години

Слушам Дилов, Карбовски... по бТВ и коментарат въпросите от Референдума, че били от компетенция на ВНС. Трябвало да има такъв въпрос "Искате ли свикване на ВНС?" Ама това е въпрос който се решава от сегашния Парламент според зададените въпроси. Ако отговорите зависят от тях го решават, ако искат ВНС, разпускат се назначават избори за ВНС. Аман от некомпетентни интелектуалци и ***.

15

Анонимен

преди 7 години

До oт Cиднeй-Aв$тралияПартии вече няма да могат да се кандидатират на избори ,защото те ще са МАЖОРИТАРНИ, така че поя 1 лев ще го взима батката ,дето се е кандидатирал .

14

oт Cиднeй-Aв$тралия

преди 7 години

Мажоритарно управление -НЕ! Защото големите ще получат АБСОЛЮТНА власт. Ако се коалират с малките партии играят роля на контрол. Когато почнат да вършат прекалено глупости и се забравят малките партии им дърпат спирачка да се осъзнаят и да спрът инъче се оттеглет и ще има предсрочни избориЗа 1 лев на глас - НЕ! ущурб на малките партии които ще се чудят от къде да намерят пари и ще трябва да се финансират от мафиоти и корпорации и после ще трябва да се "издължават" като им прокарват закони

13

Анонимен

преди 7 години

ЕС. е една от формите на разпространение/налагане на т.н глобализация. А онзи ден в Лондон имаше отново голям протест именно срещу глобализацията, на т.нар. "Анонимни". Това изначава налагане на пълен контрол над хората и националбите икононики и подчинението им на една шепа магнати които ще владеят световните ресурси! На Запад са го осъзнали, ние -не

12

ля ля

преди 7 години

трябва хората да разберат какво могат да постигнат с гласуването и каква роля могат да изиграят в управлението на собствената си държава и както да си защитават собственото мнение и положение в което поставят бъдещето на държавата в която живеят! !

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 3Защото много "вожд" искаше да граби, и да има зад гърба си чужда тояга, която да плаши народа. И на тъмно, без да обясни, какво значи ЕС - диктат, обезличаване на националните достоинства и стабилност, нахлуване на човекопротивни "ценности", ликвидиране на българските производства, внос на стиропорни плодове от "Северния полюс" се подмаза на тоягарите с българското имане - концесии за ток, за злато, за "намсикво" - на безценица, за да пазят фотьойла и килимчето на много "вожд".

10

хюго бос до 2

преди 7 години

Няма да пуснат кокала продажниците мръсни. Нали с тези субсидии купуват гласовете...

9

Анонимен

преди 7 години

Добър повод за всички, които по една или друга причина пращат пари в България или инвестират там да спрат. В Русофилистан пращайте само *** и бомби. Неселението му от руски крепостни селяни не заслужава капка човешко отношение. Поне мен никакви сълзи на пенсионери и социално слаби няма да ме трогнат. Унижението, на което са подложени е най-малкото, което заслужават. Най-малкото!

8

854в6789

преди 7 години

До матколко милиарда налива ЕС-то ?????ние колко му даваме ????????????????колко загуби търпим от малоумната му политика ????????????

7

мат

преди 7 години

До анонимния дудукНямаше референдум, за влизането на България В ЕС, защото е без алтернатива.И без това българската държава е на изкуствено дишане, че няма друг вариант освен ЕС!Този лош съюз, който ви налива милиарди левове, за мерси и, който се мъчи да ви вдигне жизнения стандарт, а Вие като типично азиатско-ориенталско племе крадете и пълните джобчетата. Като излезете от ЕС и НАТО, България ще цъфне и ще върже, чака ви по-голяма корупция, глад, мизерия!!!

6

Анонимен

преди 7 години

А да видим как ще ме задължат да гласувам като им мине референдума...

5

Анонимен

преди 7 години

Абе днеса едно си знаят, едно си баят. А колко % са гласували на последните избори, за да знаем дали референдумът ще ги стигне... ееееми има си чичко гугъл.

4

Анонимен

преди 7 години

глупави хора, глупави коментари

3

Анонимен

преди 7 години

А защо нямаше референдум за влизането на България в нато и ес , питам защо

2

ined

преди 7 години

100% съм съм сигурен, че независимо от резултатите от референдума гадовете в НС ще въртят и сучат ама няма да си намаят субсидията на 1 лев на глас

1

Анонимен

преди 7 години

Дори само намаляването на субсидиите е огромен успех, дано референдумът успее!