34

ЕВРОПЕИДНА РАСА

преди 7 години

До 43: Ти усърдно продължаваш да подчертаваш че ти е било изключително трудно в часовете по география в училище,ако изобщо си ходил там.Като цитираш уикипедията поне си направи труда да прочетеш там какво пише за Европеидната раса.А ако провериш за кавказоидната раса ,ще разбереш че тя е плод на твоята фантазия.Хубав ден ти желая

33

Анонимен

преди 7 години

До бг женаМасово арабските мъже са изнасилвачи или потисници на жените, масово българските мъже са пасивни или с пренебрежително отношение към умните жени, какво да правим? В България се харесват тъпите кифли---------------------------------------------след като българската жена харесва насилници, държащи се с тях като с вещ, българския мъж им предлага точно това и ги взима за да му красят масата докато вечеря...ша мъ звиняваш, но това е истината

32

Анонимен

преди 7 години

Изнасилвачите по цял свят трябва да се кастрират.

31

с

преди 7 години

въпрос на вяра...в миналото така са правили, ако харесваш някоя я отвличаш или изнасилваш а после ако не ти харесва я обявяват за прелюбодейка и и пускат ролинг стоунс:)

30

ДО 39

преди 7 години

То че не си учил навремето ,ясно.Ама и сега не желаеш да да се ограмотиш.Все пак да те информирам че бяла раса има и тя е ЕВРОПЕИДНА.

29

До Митьо

преди 7 години

Не мога да си представя как баща на момиче би позволил подобни неща да се случват с нея и да е съгласен.*********************************Абе Митьо, че то бащата първи я пробва, после братчетата, после чичовците и така докато отзад не стане на джапанка- важно е да е девствена иначе е срам за семейтвото.

28

Анонимен

преди 7 години

Исляма забранява секса на 54 годишни мъже със 7 годишните им съпруги категорично. Тя трябв да навърши 8 и тогава всичко е наред - самия Мохамед педофила го проповядва с любимата си "жена" Аиша. Няма как нормална твар от женски пол да защитава тази политическа доктрина (защто това не е религия и никога не е било ), за това тези хрисимите черни батмани вонещи първи трябва да си заминат.

27

Анонимен

преди 7 години

Някакъв късокрак плоскоглавец пише с главни букви.Това означава,че крещи.Абе ***,има бяла раса и тя е висша раса,има и славяни има и примитивни същества като мюслитата.Ежедневно получаваме безспорни доказателства,че изповядващите исляма не са хора.Те не трябва да имат никакви права на територията на християнска Европа.

26

Анонимен

преди 7 години

E za kvo govorime alah da mi qde k....ra i vsi4ki negovi poslefovateli,a korana da stane nara4nik za disnata/lqvata zavisimost koi s koq raka se barshe v kenefa smart za tiq izvrateni sociopati

25

Влад Цепеш

преди 7 години

Някой ден всички жени омъжени за Мюсюлмани ще им помогнем да си носят Бурката постоянно като им я забием с пирон в главата!

24

До 27

преди 7 години

Да, особено българският мъж бабайт, само това и липсвше на Европа ха ха

23

КИРО кирката

преди 7 години

Исляма е болест.....Поразява биологични видове с нисък интелектуален багаж...Лечението е права лопата и силни удъри по зелката докато спре да шава!

22

бг жена

преди 7 години

Масово арабските мъже са изнасилвачи или потисници на жените, масово българските мъже са пасивни или с пренебрежително отношение към умните жени, какво да правим? В България се харесват тъпите кифли

21

сав

преди 7 години

и офФФцата Бъчварова ще ми обяснява, че животни като тия с такова отношение към жените ще ги интегирала за 2 години.Влизат незаконно само мъже и миндилите от ГРОБ ги настаняват в казарми. Долу ГЕРБ!

20

СЛАВА СЛАВЯНИ

преди 7 години

Славянската нация ще спаси Европа, както през всичките векове!!!

19

ХХХ До 33

преди 7 години

Занимават ни с ислямските животи защото и Европа на там е тръгнала ! Колко изнасилвания в Германия станаха и на други места ...дали има един осъден ? Клетите бежанци имали нужда и мислели белите жени за леки ! Това не ти ли мяза баш на Тунизийски закон някакъв ислямски там нещо си ?

18

Анонимен

преди 7 години

Ако някой може да ми каже за една единствена демократична и развита ислямска държава в света ще се съглася, че исляма е нормална религия и не е религия на м***л0умните, педофилите, изнасилвачите и главорезите! Някой сеща ли се за такава държава, защото аз не мога да се сетя, което доказва тезата ми, че исляма е зло и сатанинска религия, която проповядва насилие.

17

Анонимен

преди 7 години

На тези, които не им се вярват някой неща, че се случват в излямски държави да прочетат книгите:Ловецът на хвърчилаХиляди сияйни слънцаА планините ехтяхаот Хелед Хюсейни (автора е мюсюлманин от Афганистан и описва нещата, които е преживял и видял). Книгите са му много интересни за прочит. Завладяващи и показващи исляма в истинското му лице.Прочетете и :Не без дъщеря миСъщо по действителен случай, за да видите каква *** са тези, които проповядват сатанинската религия ислям!

16

Анонимен

преди 7 години

В много арабски страни законът защитава не жертвата, а престъпника---------------------------Я, то като у нас!! ... В България това се случва всеки ден - престъпниците са толерирани,а жертвата даже бива порицавана. Не визирам само жертвите на изнасилвания, има го под всякаква форма. Само да се огледа човек.

15

Анонимен

преди 7 години

Мъжете сте с калпав генетичен материал.Y хромозомата е големият дефект на природата и слава Богу, след 2050 г. ще сте два пъти по-малко от жените, ако човешкият вид изобщо оцелее.