93

Дядо Йоцо

преди 7 години

Сбогом не довиждане БОРИСОВ!

92

Катя

преди 7 години

До Анонимен (103)И по какво от казаното в статията да го разберем - че Бойко е най-големият комунист и партията му е по-комунистическа от БСП? Сега аз разбирам желанието ти да напишеш нещо притив Бойко и ГЕРБ без значение от контекста, но все пак имай и малко уважение към интелекта на читателите на коментарите ти. Това че разпределят евросредства ги прави комунисти точно толкова колкото и новината че във Враца са намерили изгнили банани в местния супермаркет.

91

Анонимен

преди 7 години

какво ще кажете за "мъж",който 26годининикой не го е виждал със жена?!"мъж" ли е или ........?!аз лично съм убеден че е второто!

90

Анонимен

преди 7 години

ако някой почне да ви говори че Бойко и герб мачакт комунистите - не го слушайте нанатък. Герб са най-големите комунисти в целия свят. По-големи комунисит от тях НЯМА! А най-голеимата комунистак е Цецка Цачева!

89

Анонимен

преди 7 години

сега разбрахте ли другари, че Борисов е един КОМУНИСТ. и партията му е дори ПО- КОМУНИСТИЧЕСКА ОТ БСП-то. той само се прави на Десен. сега обаче е демаскиран завинаги - БОБО КОМУНИСТА ОТКРИ ТУИСТА!

88

Анонимен

преди 7 години

почит не познавам хора които да са гласували за Герб осевн някой и друг отчаян десебар и то - с омерзение. За Цачева пък никой не си признава че ще гласува, всички ги е срам от нея. И откъед се намериха тези 25 процента изведнъж като във форумиет не може да събеер и 15 проценат, а в някои форума - и 11 проценат не събира. това са 10 проценат купен вот.

87

Анонимен

преди 7 години

Хора не знам дали си давате сметак че "Лошият" Станишев винаги даваща 13 заптлата и 13 пенсия и коледин надбавки, а при ББ не само че няма такива неща, но исак да замрази минималнаат заплата за 3 години напред."Лошият" орешарски вез 1 милиард и Герб орева света, "добрите" герб взеха 16 милиарда и не ги вложиха в заплати....

86

ПНХ

преди 7 години

До Анонимен 94:ХаресА ми как остроумничиш.Ето и от мен:Ако замениш третото си изречение с "кандидатът за президент на ГЕРБ,сър",следващите изречения може да останат същите.

85

анонимен

преди 7 години

1300 дьржава беше унижена от меркел с помощта на бьлг цьрвули по избораза оон затова да започнем промяната като изберем ген радев за президент игласуваме с 3 пьти да на референдума нямам нерви повече

84

ПНХ

преди 7 години

До Анонимен 88(харесвам това число):Като станА въпрос за законно избрани,Асад също е законно избран,но защо тогава Щатите искат да го свалят(от власт) и защо България е съюзник на страна,която се бърка във вътрешните работи на друга държава?Недостатъчно Ентелектуално развитите герберисти изглежда си мислят,че щом някой пише против фашизоидния ЕС,значи е *** и злобен русофил.Не всеки,който не скача по свирката на евроатлантизЪма,е червен.Може би не скача,защото не се поддава на дресура.

83

Анонимен

преди 7 години

Бойко е дал изборите на ДПС и Патриотите. След това са непобедими.

82

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 82Направо да излеезм по улиците и да ликвидираме Борисов...ми излезте бе, ако не успеете най-много баце да ви изплющи по веднъж през гащите.

81

Анонимен

преди 7 години

Лорд Джеймс към слугата си-какъв е този ужс по ТВ, Джон -кандидатът за вице-президент на БСП, сър-Е, по-грозен мъж, не можаха ли да намерят-Ама тоав е жена сър!-Е, щом казваш!Прочети още на: dnes.bg/politika/2016/11/02/borisov-za-oponentite-praviat-tova-koeto-otdavna-pravim.320690

80

Анонимен

преди 7 години

87 - Вярно е , че доказателства няма приведени , но няма и опровержения по изказаните предположения . Това тук не е Референдум , но би могло да бъде .

79

Анонимен

преди 7 години

Все още са останали някакви червени каскети и просто не могат да живеят без спомените , колко им е било хубаво при бай Тошо . Добре , ама има и други милиони хора , на които сега им е хубаво . Никой не иска да чака за кола 15 години , за два банана цял ден , за Руски телевизор три дни , а за пералня месеци и т.н. ДругарЕ , много сте зле и никой вече не ви вярва .

78

до 88

преди 7 години

Точно така, избран със законни фалшификации. Интересно кой го избра, след като не познавам човек, който да е гласвала за него. А познавам много хора. Вярвай ми.

77

до бай Х

преди 7 години

Не бе Баце,те щели да правят това,дето вие отдавна правите-да крадат и с ***!Затова ще изчезвам и аз от Невърленд,дето ти си начело!

76

Анонимен

преди 7 години

Данък върху пенсиите звучи като Данък върху данъка , а защо не и Данък за въздуха , това несметно национално Богатство .

75

Анонимен

преди 7 години

Бойците от хибридния полк на Русия яко са заели позиции и подривно атакуват законно избрания български министър председател.

74

Анонимен

преди 7 години

Много обвинения, но няма нищо вярно. Докато не го докажете, това за мен си остава измишльотина.