70

Идеалист

преди 7 години

Просто цялата крамола по издигането и за Генерален секретар на ООН, беше нагласено от Германия за да поставят на нейно място германец. Кристалина е свързана с англо-американското лоби в Европейската комисия и е излишна при създалата се ситуация с напускането на Великобритания на ЕС. Колкото до мястото и в Международната банка за развитие, ще ни бъде от полза, защото тази банка се занимава с изпаднали страни.

69

gerp

преди 7 години

samo kakva tapa vizionomiq ima tazi podloga kakvo znae tq

68

ееее

преди 7 години

а стига с тая мазна баница Сталинка, бе! и що изобщо тая още търси работа, не е ли пенсионерка вече? противен гербераски бабушкер!

67

А такааа, браво!

преди 7 години

Бокова сигурно е получила нервна криза като е разбрала новината!

66

Анонимен

преди 7 години

Га кораба потъва плъховете се спасявват първи!

65

тя

преди 7 години

Тая нещо пак се прави на велика!

64

Анонимен

преди 7 години

Браво на Кристалина Георгиева? Истински и уважаван професионалист от световна класа, не е като оная сдухана вмирисана скумрия комунистката Бокова, която направи сума ти гафове като шеф на ООНеее! Може ли човек да си представи що за шеф е била Бокова, като в ООН приемат най-скандалната резолюция от години насам за светите места в Ерусалим и после нашето скуми се извинява и се чуди как да замаже скандала, като уж се разграничава от резолюцията - смяяхх! Е като се разграничаваш защо си допуснала т

63

Анонимен

преди 7 години

"Оглавявала" Световната Банка, разбираш ли.Тинтири-минтири, кукла на конци...

62

Анонимен

преди 7 години

Ха, ха, *** газ пи.каят!

61

Анонимен

преди 7 години

Народен съд, това е единственото добро предложение ако искаме България да има бъдеще. В противен случай, ще (о)станем бедна автономна провинцийка, на която свет. банка да дава нови и нови заеми. А на г-жа Георгиева ще кажа - в ада на Данте, за такива като Вас е запазено най-специалното място - 9тия кръг. Може да излъжете нас, може да излъжете себе си, но рано или късно, справедливостта ще дойде.

60

тя

преди 7 години

тая си изигра ролята ,като попречи на Бокова и с това заслужи отново синпатийте на американците и пак си я взеха!

59

ira

преди 7 години

Zasramete se, gospojo. I moje li, pone za 2 minuti da ne obhvachtate novinite s vachata kariera!

58

Ira

преди 7 години

До анонименSavsem pravilno!

57

Юмо

преди 7 години

Преди години Сталинка отиде да помага на пострадалите от земетресението в Хаити, но за българите останали без покрив след наводненията не си мръдна пръста. Американска изтривалка. Не е само тя.

56

Анонимен

преди 7 години

НОВИЯТ НИ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ СЕ ИЗБЕРЕ НА 13 -ти НОМЕРЪТ МУ СЪВПАДА С ДАТАТА.

55

Анонимен

преди 7 години

АМЕРИКАНЦИТЕ ПРАЩАТ ЕЛЕНА ПОПТОДОРОВА ЗА СМЯНА КРИСТАЛИНКА.

54

Наивен

преди 7 години

Като Сталинка нямаше никакъв шанс по рождение.Не си виновна. Като Кристалина сама си избра съдбата и се провали жестоко в очите на българите. Да и дадем трети шанс. Да и предложим ново име. Е, не е референдум, но нека да и помогнем.

53

Анонимен

преди 7 години

Иска да каже, че щом влезем в групата на страните от Третия свят, ще помага на България.Браво, Сталинке! На това му се вика перспективно мислене!

52

Armagedon

преди 7 години

Президентските избори в САЩ и след Парламентарните в БГ-тото. Дали референдума ще е само повод за тях или ще е началото на промяна , за сега няма никаква яснота. Но от новият ни Президент , КОЙ-то ще се избере на 06.11.2016-та няма да зависи абсолютно нищо. Ясно е само едно . И то е че всички ни лъжат но местнитезаедно с издънките им по световните мафиотски структори най-много.За съжаление такава е истината.Нека някой ме опровергае ако греша.

51

Armagedon

преди 7 години

от тлъстите суми (и комисионни )преведени от новият изпълнитеелният Директор на СБ-анка за БГ-Правителството с цел справяне с ново възникналата хуманитарната ситуация а всъщност за да се усвоят едни пари от правилните хора, половината от който да се върнат пак там от където са дошли, но за сметка на Държавата , като дълг разбира се .Дано греша,но нада ли. А какви ще са политическите последствия от това и какви ще са реформите в последствие и ГОСПОД сега не знае . Може би ще станат ясни след