13

Анонимен

преди 7 години

Затвор за всички ********* организирали тези боеве!!! Не да ги пуснат на втория час от задържането им! Това не са хора!! Това са ***!! Такива са и тези които посещават такива места! --------------------Е как да ги пуснат, като НЕ са ги хванали :) Задържали са само двама и то нито по време на кучешки боеве, нито про времето на извършване на престъпление. Най-вероятно вече са на свобода.

12

Прасета в униформи

преди 7 години

ЗАЩО не са ударили арената по време на работа ? ЗАЩО ? На всичкото отгоре въпросната арена Е РАЗКРИТА ОТ ГРАЖДАНИ подали сигнали, а не от корумпираните прасета в униформи с 20 заплати.Сега ще са едни циркове, то не било арена за бой между кучета, а дворче за разходка на кокошки. Ченгетата отговорни за провалената акция да си събират парцалите и да ходят да пасат оФцете на село.

11

Анонимен

преди 7 години

Меки са законите за насилниците.

10

Анонимен

преди 7 години

Затвор за всички ********* организирали тези боеве!!! Не да ги пуснат на втория час от задържането им! Това не са хора!! Това са ***!! Такива са и тези които посещават такива места!

9

!!

преди 7 години

Пълен списък на плащалите да гледат боевевте, пълен списък на всички чиновници от Общини, МВР, които са ПОКРИВАЛИ, кучетата- УМЪРТВЯВАНЕ, синът и бащата да работят тежък физически труд, ане да лежат в затвора на наш гръб!ПЪЛНИ РАЗКРИТИЯ, защото от такива теглим и ни се МОТАТ из паркове и градини изоставени кучета. Незабавно закон за ЗООПОЛИЦИЯ, всеки имащ куче- с чип и в новородените с име, тел, адрес на собств.Всички грижи, разходи при изоставяне, умъртвяване са за сметка на собств.!

8

Анонимен

преди 7 години

До крайЕвро-атлантически ценности. Непознати при пропадналия социализъм. ---------------------------Алоо, в евразийска Русия боевете с кучета, мечки и каквито се сетиш животни СА ЗАКОННИ И МАСОВА ПРАКТИКА. Айде чиба с тези опорни точки

7

Смешници

преди 7 години

ЗАЩО не ударихте боевете когато се провеждат ? Некадърни и корумпирани милиционери. АКо не са били сигналите подадени от граждани и това нямаше да направят.

6

Анонимен

преди 7 години

ужас!

5

Покажете животните

преди 7 години

, на какво приличат, защото хората гледат празната арена, някои са виждали обезобразени при боеве животни, други само са чували. Покажете при какви условия са живели, а са "изкарвали" на собствениците си хиляди - арената е върха на айсберга, къде е икономическа полиция... Питбулите са много добри животни, при добро възпитание са отлични служебни кучета и много верни приятели.

4

край

преди 7 години

Евро-атлантически ценности. Непознати при пропадналия социализъм.

3

кво стана

преди 7 години

а бе тоя крадливия кмет на Пловдив арестуваха ли го

2

един месец

преди 7 години

да водят живота на тези животинки, които са унищожени не само физически!!! Мизерници!!!!!!

1

Gadka62

преди 7 години

Поредна *** заслужават да ги пуснат при тези кучета