17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 19Педя човек, лакът акъл!

16

Анонимен

преди 7 години

Само с бой не става. Трябва и акъл. Путин го има, и скоро ще ви го докаже.

15

Анонимен

преди 7 години

Путин отказал, защото вече не останали училища и болници за бомбардиране.

14

Хех

преди 7 години

Снимката много ми хареса! Снимали са небето над мен когато "въртях гуми" с Москвича!

13

Анонимен

преди 7 години

Показвайте Бойко от Банкя,не го крийте!

12

Анонимен

преди 7 години

На пяндурниците май им хареса

11

Влади-Мир

преди 7 години

Толкова са зле пуми.ярите че даже гугъл транслейт прави грешки)))))пп няма страшно срещу 40000 единици на ЕВД бронетехника и 10000 ТЯО ни пази микробритания където има повече генерали отколкото танкове))))

10

Анонимен

преди 7 години

Мда, гледах снимки от училището в Идлиб - нямаше дори и бегла среда от въздушна бомбардировка, изглеждаше, че някой е гърмял по училището с рпг, а в Идлиб има само "умерени терористи" - няма Асад, няма Русия.ЦРУ са пуснали нова програма - ПВО ракета за всяко убито дете, гойняните им медии го преписват на Асад, терористите получават оръжия - всички пИчелят.Асад няма неограничени ресурси и не печели нищо от това да си хаби бомбите по училища. Само ФАЩ и пионките им имат мотив за тия злодейщини

9

АНТИ

преди 7 години

Путин не иска да удря, защото от САЩ са му приготвили самолети с шарки като на руските и само се чака да започнат бомбардировките, за да могат американците с пребоядисаните в руски шарки самолети да ударят болница, училище или нешо друго, където да има мирни жители. Това официално може да стане повод за атака от страна на САЩ върху руснаци, иранци и сирийци. Путин се опитва да избегне сблъсъците.

8

Шикеря

преди 7 години

Я по голяма смешка не бях чувал. Армията имала мнение. Аз пък мислех че само слуша и изпълнява.

7

Краваро

преди 7 години

Другаре рушкофиле, честит хелоин в аванс. Това се превърна в любим празник на децата, включително и на руските, които не тачат никакъв руски празник повече от хелоин. Краварите и тук надцакаха руские, като измислиха по атрактивен празник. така ще винаги американците ще дърпат напред, а мужиците ще се мъчат да подражават доколкото могат.

6

Хм

преди 7 години

Днес "умерените" с превзели някакъв краен квартал.Значи утре авиацията ще литне!Всъщност не утре,а след няколко дни-като пристигне ескадрата,в момента е край Гибралтар.Иначе тея номера Путин ги владее-в даден момент отстъпва,успокоява топката,а после удря мълниеносно.От близо месец се правят опити за разкъсване на обсадата и то с много жертви за атакуващите.Е,в един момент мераклиите за девиците ще намалеят драстично.

5

Анонимен

преди 7 години

Руските генерали искали да бомбардират Алепо, а Путин се опъва, защото не е питал Асад ... перверзията на кремълската КГБ клика няма аналог.

4

Анонимен

преди 7 години

Страшна оферта е - ЦРУ изкупуват тия оръжия на цената на скрап и ги пращат да "демократизират", а държавите, от които ги купуват са принудени да попълнят празнините със значително по-скъпи западни оръжия.Хем въоръжават канибалите за без пари, хем правят пари от горе на това.... Тва все едно да отидеш в ресторант, където да ти плащат да те хранят.

3

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТо е публично достояние от къде идват "новите" стари оръжия за умерените терористи - от бившите соц държави - Литва, Латвия, Естония, Румъния, Полша, България, Украйна. ЦРУ ги изкупува и им ги праща през амгълчо... Нали трябва да се подновява арсеналя, с 10 пъти по-скъпи краварски оръжия, без да са по-добри с каквото и да е...

2

Тръмп победа !

преди 7 години

Краварите пак ожълтиха гащите, ФБР започва разследване срещу блондинката Килъри, но разбира се в независимите медии нито дума по въпроса какво става в краварника

1

Анонимен

преди 7 години

Днес гледах снимките от джихадистката офанзива. Имат чисто нови БМ-21 "Град", не само ракетите, но и камионите. Новички, боядисани, изчистени, излъскани, сякаш извадени от нечии резерв.Можете ли да познаете, някакви предположения?