13

Анонимен

преди 7 години

дарта маимуна

12

Удар!

преди 7 години

Имате запас колкото лелката юристконсулт от Плевен.., това е голям удар по правителството, което очевидно върви към края си, последни гърчове!

11

Анонимен

преди 7 години

Същото портфолио няма да е за България. Тя Меркел си изигра картите, разкара Сталинка и си сложи човека. За нас остава да измислят нещо, колкото да не сме капо. Що се отнася за равнопоставеността на половете, проблем няма - Роско ще се справи. И накрая, чакаме коментар от премиера, защо след като комисарката е номинирана от правителството, то научава последно за оставката? И след безумната подмяна и мощна подкрепа на кандидатурата на Сталинка за ООН, това си е направо шут в лицето!

10

Анонимен

преди 7 години

Пратете социалната министърка. По традиция трябва да замине грозна, проскубана и порядъчно ограничена кр***нта.

9

Анонимен

преди 7 години

Ало, Днес. бг! Стига сте плашили децата ми с този...!

8

Хм

преди 7 години

Каква е тая "дълга скамейка" на ГЕРБ,дето само калпави играчи вадят?Защо държат свестните дълбоки резерви?Може би за да не засенчат банкянския тренер??????А Плевни въобще не е за коментар-и в ЕК ли трябва да ни излага тая развалена грамофонна плоча?Толкоз ли няма друг престижен и платен пост,където няма да нанася вреди,та да го настанят?

7

Da be da

преди 7 години

ако са като тези за президент , по -добре не

6

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

СИГУРЕН СЪМ В ТОВА. КРИСТАЛИНА НЕ СТАВАШЕ И ТОВА БЕШЕ ОЧЕВИДНО.

5

тралала

преди 7 години

Това е доказателство какво точно представлява вече ЕК на т нар ни съюз от държави.ЕК е лобистка структура на МВФ и Банките ..Някакъв междунационален протекторат над държавиците .

4

Анонимен

преди 7 години

Това на снимката да не е същия другар който стои в дъното на аферата ООH ... хъбчета и прочее "полезни" неща които закопават България все-повече ?

3

г

преди 7 години

Щеше да бъде много яко ако я бяхме избрали за президент и тя да иде по средата на мандата в МВФ ....... Ето кадрите на ГЕРБ. А може тази коза да е подочула ,че ЕС ще се разпадне скоро .

2

Анонимен

преди 7 години

Ако е като кандидатът за президент, значи от зле на още по зле.

1

смЕх

преди 7 години

Ха-ха както Горанов рече ,че това си е повишаване по същата логика ще повишите и стрина Цецка и по този начин загубата си става жива победа.