63

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 73Не си спомням досега такова грубо, нахално самохвалство. Тя щяла да прослави родината ни, тя работела за родината, родината била горда с нея, така както тя с родината - почти така звучи щом отвори уста. Срамно. Особено след звучния провал. Как изложи страната ни, трябваше да прецени шанса си, намален силно и заради невижданото в историята на ООН противопоставяне на кандидати от една и съща родина. Тя потвърди притчата за българския казан в ада, където всеки дърпа другия надолу.

62

Анонимен

преди 7 години

Залъгвате, че "се нареди ПОД другата номинирана", а това не е вярно. Тя се "нареди"на предпоследно място, а Бокова отиде на 4-то. Не ни е омиляла Бокова, и тя дължи всичко на "висшия" си комунистически род, колко по-даровити и умни момичета останаха продавачки, защото Бокова е имала всички условия, а те - не. Но онази се впусна в неистов кариеристичен, крайно неетичен двубой. А трябваше да откаже предложението,само се изложи, въпреки внушенията на поръчкови соц-полит-олози, че било успех. Да, бе

61

Един от Северозапада

преди 7 години

Поне няма да я гледаме как гали по главата някое дете в бедстващ град, докато се усмихва за поредната си фото сесия....Някой да помни нещо, което тя е направила за страната си? Освен поредната фото сесия???

60

Анонимен

преди 7 години

Пожелавам и успехи в личен и професионален план.

59

ААААаа.,

преди 7 години

Да се пръждосва в дън-гори Тилилейски и никога повече да не припарва в страната ни,която толкова злепостави пред света! Тя продаде душата си на дявола за власт и пари.Скоро ще падне в нищото.

58

Анонимен

преди 7 години

Пастирите си прибраха овцата в кошарата.

57

Анонимен

преди 7 години

Четеш, четеш официалните позиции и аха да повярваш! Тази женица всеки път излиза с номера, че е настоятелно поканена някъде заради огромните си способности. И така, до гръмкия провал в ООН. Сега нещата са ясни - натискане му е майката и през задната врата, без конкурс. Конкурсите не я обичат! Що се отнася до способностите на Кристалина - безспорен лидер в провалите, задкулисието и самозадоволяването! Благодарността ни към Сталинка за принос към България с думи не може да се опише!

56

аааааа

преди 7 години

до 70Щом си гледа личната ИЗГОДА и да оботатява развиващите се пазари а за България единствено ДА ОБОГАТИ ГЕНОФОНДА В УСЛОВИЯ НА ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ ПРЕДСТАВЯНО НИ ПО МЕДИИТЕ КАТО ДЕМОГРАФСКА КРИЗА защо ни я РЕКЛАМИРАТ КАТО БЪЛГАРКА

55

САМО ПИТАМ

преди 7 години

Къде се скри плъхокът-Премиер, ЛИЧНО номинирал я за ООН. Блъскаше се по гърдите, а сега се изпари. Всичките му номинации са "блестящи", но ЦАЧЕВА Е ВЪРХЪТ!

54

Анонимен

преди 7 години

Жената си гледа кариерата и личния живот.И въобще не се вълнува от безбройните български злобари, които не скриват завистта си че не могат да достигнат нейните постижения.Въпреки лошият английски .Ако беше мъж щях да напиша, че сега ще си го премести от единият крачол заради помията, която се излива по нея от простолюдието и платените драскачи тук.

53

анонимен

преди 7 години

европеиската банка не проверява ли си служителите имат ли картонче от дс илинямат

52

Анонимен

преди 7 години

Прав и път ..........далаверпром интернешънъл

51

Анонимен

преди 7 години

Нормално изобщо не ме учуди просто беше въпрос на време сделката която е сключила да излезе наяве .Включва се в надпреварата за ООН като по този начин подкопава позицията на Бокова и нашето "много умно" правителство. Бойко Бойко кога ще разбереш че в световната политика не е като да риташ топка в Банкя.Нито един от министрите ни не става те си мислят че като са замазали очите на баламите който гласуват за тях и са вече много умни .Да крадеш от асфалт,изкопи ,вело алей,детски площадки е лесно

50

nina

преди 7 години

Всяка жаба да си знае гьола!

49

Анонимен

преди 7 години

И двете кадидатки за президент на ООН са едно и също нещо - торпили на Русия. Когато се видя, че няма да стане с първата, пробутаха с *** финт втората, а Русия - в сянка. Тук тролите си оплюха напразно брадите с псувни по адрес и на двете. Не чактисаха докрай играта. Не беше за техните глави.

48

Анонимен

преди 7 години

До eN-VyПлевньо.

47

Полина

преди 7 години

Гадна продажница!

46

eN-Vy

преди 7 години

Толкова много обича страната си и партията мейка дето толкова я лансира,че при най-малкия проблем би шута на всички ни и отиде да си гледа кариерата....Най-после хубава новина,да видим сега потъващото корабче кого ще издигне

45

bai bonio imaniara

преди 7 години

SAMO EDNO E SIGURNO 4E E EVREIKA 100% I TO4NO TAKA PISE PO OTGORE 4E E ZAVARSILA HARVARD BIZNES U4ILISTE ZA KADRI NA SVETOVNATA BANKA I TO VSI4KO SE PODREZDA KAKTO TRABVA NE I TRABVA DA RAZBIRA OT NISTO AMI SAMO DA IZPALNAVA KAKVOTO I NAREDAT KOLONIZATORITE EVREITE

44

някой

преди 7 години

Чудно ми е как за толкова много години има толкова лош английски?Интересно ми е като на какъв език е говорила по време на работата й в Световната банка, както и в Брюксел?Както и специализирането й в посочените университети.С преводачи ли работи тази жена?