180

Анонимен

преди 7 години

Колега България е най-големия износител на злато в Европа, но ако не знаеш, концесията е така направена че за нащата татковина остава 1% като не е ясна методиката от какво количество е този 1%. Изнасяме концентрат в който има не само злато но и други много по-ценни и редки метали.Така че не очаквам с петрола положението да е по-различно. За жълти стотинки някои чиновик ще подири концесията и за обикновенния българин файда няма да има.С тия упрвници врагове ни не требват

179

Анонимен

преди 7 години

s TAQ POLITIKA VODENA OT NA6ITE POLITICI OT POSLEDNITE 70 GODINI, I NAI GOLQMTO ZLATNO NAXODI6TE DA NAMERQT V BG I NAI MNOGO ZAPASI NA NEFT AKO 6TE6 I NA GAZ,PAK 6TE MIZERYVA NARODAA,

178

Анонимен

преди 7 години

Чета коментарите и си мисля че до като се делим на американофили и русофили няма да излезем от блатото

177

Анонимен

преди 7 години

Бърже да го подаряваме на Хамериканците че майдана започва ако се забавим

176

До196

преди 7 години

Да вярно, че тато не е бил на власт, но за златото е вярно.

175

чичо пичо

преди 7 години

Следите ли как Путкинските агенти у нас, журналисти и разни доцентчета или професорчета от минногеоложки институти бързаха и бързат да обявяват ,че в черно море няма газ и нефт на наша територия.Тъпият българин , нечетящ и не следящ истинските новини, понеже е неграмотен политически, вярва на Руската пропаганда. А те гадните казача много добре знаят ,че има нефт и газ в наши води и то точно в тоя район срещу Шабла навътре в морето, преди 50г откриха нефт в Шабла и заринаха кладенците умишлено.

174

Наблюдател

преди 7 години

Ами точно "подробностите" са най-важни!

173

Анонимен

преди 7 години

Айдеее потоци - матоци отпадат! *** да обикаля през космоса с тръбите! Родните продажници кървят от отзаде :)

172

Анонимен

преди 7 години

Русофилите не мога да ги мисля,но българофили дали останахме?

171

Жибор

преди 7 години

Печална новина за съкрушените от такава тежка загуба русофили...

170

до 153

преди 7 години

до Путин върни ни .....През 1959г Тодор Живков ли е бил на власт бе *** гламав

169

Ангел

преди 7 години

Сега вместо ние да се заемем с добивите на Петрол и газ естествено ще си ги дадем на чуждестранните инвеститори да печелят те не Българския народ и държава.Кой сме ние че да печелим от петрол! 1% концесионна такса ни стига!

168

Анонимен

преди 7 години

За съжаление, докато управниците не започнат да мислят за тази държава,положението ще става все по лошо.Ние вече сме малцинство на фона на "милите"роми.А ние тука си пишеме ,пишеме............

167

Анонимен

преди 7 години

И пак народа няма да усети нещо по хубаво.Къде са водата,тока,златните находища.За българският народ - едно голямо нищо.За съжаление.

166

Путин върни ни

преди 7 години

А кога ще ни върнат златото??Защо Живков даде 26 тона злато на МоскваСъкровището на Царство България изнесено в СССР през 1959 година 26 тона златни резерви тайно са преместени в Москва под предлог, че сградата на БНБ нямало да издържи на атомна бомбардировка.Само уранът, който за 45 години откраднаха без пари от тук /мините в Бухово и Герзовица/, струва над 80 млрд долара по международни цени. Кога ще ги платят с лихвите?

165

мую

преди 7 години

Веднага да се назначи "изпълнителен директор" на нефтения кладенец , щом АЕЦ Белене има директор ......!!!

164

Анонимен

преди 7 години

Аферим...Сега ще имаме и Български шеихове.Който нищо няма да работят апък ще имат най хубавите коли жени и къщи

163

хм

преди 7 години

50 годишното месо трябва да е добро защото е от преди аварията в Чернобил!

162

Анонимен

преди 7 години

Време е да спрем да се занимаваме с глупости под ръководството на разни Дамаджани,Жаби,Пед-ераси,Гуц-ита , Плю-вналийчета и не дай Боже околоплевенска фуста!България е била и трябва да е уважавана в света държава!Да изберем за президент човек,който знае,може и е доказал,че може да организира и управлява не само армия,но и едно от чудесата в съвременната авиация- МИГ- 29 ! Колко държави в света могат да излъчат такъв президент?Време е да изберем ПРЕЗИДЕНТ,а не поредното политическо недоносче !

161

tamara ivanavna

преди 7 години

NEKA OBICHAME RUSSIA I DA SLYSHAME ROCK.BG E POSLEDNATA DYPKA NA KAVALA........