16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22Рано или късно Кюрдистан ще се появи на Картата.Ще вземе малко територии от Сирия и Ирак и повече от Турция.

15

Анонимен

преди 7 години

Кюрдите са на път да си продухат късмета. Сгъстиха се с ФАЩ, които искат да ги използват като инструмент срещу Асад в Сирия, след като видяха че инструмента ИСИЛ няма да го бъде, в Ирак реват за независимост, при положение че имаха повече от прилично представяне в правителството - втория човек в Ирак беше кюрд, и близо 1/3 от правителството, което си е напълно пропорционално на бройката им. В Ирак кюрдите се ръководят от продажници на паша амгъл, който го сърбят ръчичките да затрие кюрдите...

14

пропаганда

преди 7 години

Целия този цирк за "освобождаването" на Мосул е едно пропагандно мероприятие на обамовата администрация. Барак Хюсеин Обама иска триумфално да приключи президентството си с една военна победа. За това е избран, като по-лесен, град Мосул. Предвидено е, "победата" в Мосул да стане на 8-ми ноември, в деня на американските избори. Та и Хилърката да намаже от победата.

13

маде ин Булгари

преди 7 години

Добрите прообамовски главорези от ИД екзекутираха най-малко 232 лоши сирийци край Мосул. Да живее американската демокрация!

12

Йордан

преди 7 години

Съгласен съм с всички писали до сега. Става нещо страшно с разцеплението на Ирак обаче. Това беше цел на САЩ и те я постигат за момента но къде е Турция............. Това с независими кюрди дали е добре за нас за момента аз не съм сигурен че е така в този момент. Иначе съм за независимост на всички народи но момента това е притеснително за мен. В спокойна обстановка с референдум да но сега това не е така..............

11

Анонимен

преди 7 години

Нищо не мога да кажа аз лично бих предпочел Асад отколкото ИД като скачаха на площада против Асад много знаеха сега ще го търсят.

10

Анонимен

преди 7 години

За бруталните битките с японците по островите чувал ли си?

9

пидорси

преди 7 години

САЩ не умеят да воюват,те са свикнали да бомбандират и да сриват всичко с земята а когато се стигне до открит бой са слаби и страхливи.

8

лошо

преди 7 години

До Анонимен 10Защото не можеш да налагаш санкции на своите окупатори и господари,нали?

7

страх

преди 7 години

САЩ са наложили пълна медийна блокада за своите бомбандировки и убийства в Мосел!

6

защо

преди 7 години

Нещо щурма на Мосул закъса,а жертвите от бомбардировките над града са ужасяващи но няма циркове и сълзи като за Алепо?!

5

Анонимен

преди 7 години

Вчера руснаците пуснаха снимки от дрон над училището в Идлиб, където запада твърдеше че е бомбардирано. Нищо му няма, наоколо няма еена следа от бомби! Пак постановка на Запада! Затова бързо затихна.

4

Циник

преди 7 години

Ще ме прощавате - *** нещо не могат такива новини да ме " тачнат "вече !!! Едни тарамбуки трепят други тарамбуки - Und das ist gut So! Някой плаче ли за нашите пенсионери, които тихичко, и безропотно измират от глад, и болести? Някой плаче ли, че младите образовани хора ( цвета на нацията ) тихо, и безропотно си тръгват, и освобождават място за арабско-африканско-афганистанска из*мет?Аре стига вече!

3

Темида

преди 7 години

След ИД ще имаме война за независим кюрдистан в Ирак. Идеално!Тъкмо се чудехме за какво САЩ ще обвиняват Русия.БХК да самосезира сащ за дискриминация към ИД!!!!!!! Неможе така!Значи цивилни жертви от бомби на Русия в Алепо са военно престъпление/ Цивилни жертви от бомби на САЩ са нещо нормално и нужно// Как да не обичаш съвременния свят :)Добре, че е Русия иначе досега САЩ да бяха започнали като Гермаците да си завладяват наляво надясно държави

2

Анонимен

преди 7 години

Страсбург какво мисли по въпроса?

1

Анонимен

преди 7 години

Ще става интересно