47

Анонимен

преди 7 години

Няма да гласувам за кандидатаим. Това показва, че те са в услугана чужди интереси и работят зазаселване на мюсюлмани набългарска територия - абсолютенскандал и свинщина.

46

Анонимен

преди 7 години

То нали това е и целта на съветските шпиони да наводнява Европа с мигранти, да я отслабят, това е плана на Кремъл

45

Анонимен

преди 7 години

Predateli sa tova ninova e prava

44

XYj

преди 7 години

След тези гнусни гафове и на ББ с постановлението и на бсп с другарите евродупетати, ще се види колко струват Патриотите = ако искат могат да ги разкатаят за 0 време с тези изцепки.

43

до анонимен агент 45

преди 7 години

Само бсп и дпс за били за. Всички останали са против. Так че не лъжи, на лъжата краката са къси га* долн*ЯА иначе аз герб също ще накажа за постановлението от 20 август

42

Циник

преди 7 години

Направо съм" възхитен " от някои от коментарите тук! Кой серсемин си прави труда да слуша речите на тези хайдеци? Или не е с всичкия си, или е БСПар!Алооооо - кога (в последните 27 г.) някой от тези пладнешки разбойници е изпълнил предизборно обещание, или е казал истината?Тези в правителство, и парламент сигурно се попикават от смях четейки подобни инфалтилни коментари! *** кво да им се сърдиш - и аз се смея от сърце....когато не рева! Тцъ, тцъ, тцъ

41

рейнджър

преди 7 години

Ами затова уважаеми сънародници имате възможност сега на изборите да накажете ГЕРБ-БСП като гласувате за патриотичния фронт. Досега патриотичните партии не са били във властта./само като подкрепящи/, но при положение че никога досега не са имали нито един министър означава, че не са били на власт и май е време вече да им се даде възможност да управляват. Дайте им този шанс. Аз мисля, че ако БГ не се управлява ото националисти - свършено е! Не гласувайте повече за ЕВРОАТЛАНТИЦИ- те досъсипаха БГ!

40

Анонимен

преди 7 години

Ето зашо в бг се върши всичко по три пъти плаща се три пъти аман нема такава държава и се вкарва по три пъти простотия ни е голяма краи няма писна ми

39

Анонимен

преди 7 години

Гласуваш за БСП получаваш ДПС

38

Анонимен

преди 7 години

Банда гнусни предатели! Повдига ми се от тях! Снощи по Европа даваха интервю с някакъв *** от БСП, дето викаше, че трябва първо да се запознае с документа за миграцията, който ВЕЧЕ Е БИЛ ПОДПИСАЛ!

37

вгр

преди 7 години

КАКВО?!? : "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български представители, които са подкрепили спорната резолюция."АМА ИМА ЛИ СМИСЪЛ ОТ ПОВЕЧЕ КОМЕНТАР? ВСЕ ЕДНО НА ПИЛЕТО ДА МУ ОТРЕЖЕШ ГЛАВАТА И ПОСЛЕ ДА СЕ ИЗВИНИШ...1. ВЕДНАГА ДА СЕ ВЪРНАТ ТЕЗИ У НАС И ДА ИМ СЕ ДАДЕ ДА ПАЗАТ ОКОЛО МЕСТАТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ ЗА ПО 300 ЛВ/МЕСЕЦ!!!2. ДА ИМ СЕ НАЛОЖИ ПОНЕ ГЛОБА ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО!!!3. ДА ОБЯСНЯТ В ПРЕДАВАНЕ НА ЖИВО И ПРЕКИ ВЪПРОСИ ЗАЩО СА ГЛАСУВАЛИ ТАКА!

36

Не намесвай Радев ли

преди 7 години

Радев като е против това което правят бсп да излеже катго мъж и каже - аз съм против бсп и тяхната политика? Да каже = това са изменници и заслужават съд и затвор!

35

Предложение за ....

преди 7 години

Аз знам как да ги накаже! Всеки от тези евродупетати да вземе в къщи за отглеждане 10 араби и 10 ***, като имат право да доведат и роднините си!

34

юдеи в ляво

преди 7 години

Леваци по целия глобус насърчават миграцията, нашите и те. Сега изведнъж се правят на ни лук яли ни лук мирисали.

33

до генерал Радев

преди 7 години

Ами ти генералче какво ще кажеш сега? Ще се рзграничиш ли от БСП - тези които гласуват да ни затрият като народ или ще мълчиш като препикано мушкато? Вземи си направи едмо сепуко!

32

Анонимен

преди 7 години

Гласуваш за радев - получаваш тройка радев, йотова и бай асан!0

31

Анонимен

преди 7 години

много лаеш не хапе тия са *** на бсп

30

БЕЗ КОМЕНТАР

преди 7 години

ИЛИАНА ЙОТОВА САБОТИРА СОБСТВЕНАТА СИ ПАРТИЯ И КАНДИДАТ-ПРЕЗИДЕНТСКА ДВОЙКА. ТАЯ СОРОСОИДКА НЕ ЩЕ ДА Е ВИЦЕ ПРЕЗИДЕНТ, ИСКА В ЕВРО ПАРЛАМЕНТА, ЗАЩОТО ТАМ СА ГОЛЕМИТЕ КИНТИ, И ЩЕ ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО БСП ДА ЗАГУБЯТ, ЗА ДА ОСТАНЕ ПРИ ГОЛЕМИТЕ ПАРИ. ЯВНО СЕ МИСЛИ ЗА СТАНИШЕВ И ЗА ЕВРОКАРИЕРА. ДА АМА НЕ Е НАЛИЦЕ ЕДНА МНОГО ВАЖНА ПОДРОБНОСТ - НЕ Е ЕВРЕЙКА И НЯМА КАК И СЕ ПОЛУЧИ. ЖАЛКО ЗА ГЕН. РАДЕВ

29

dj

преди 7 години

Тая раздърпана кокошка Курньолия е много гузна и мълчи сякаш е с пълна човчица ( с какво-можем да гадаем), но е ясна издънката! Доказват се отново като пълни лицемери, предатели на България, отявлено-болни русофили и пълни несретници всички червено-уродливи джуджеКомунистчета!! Докато не бъдат изхвърлени от политико-икономическата хранилка всичките тези пар.цали от БСП, ДПС, яТака и техните псевдолидерчета-няма просперитет за България!! А Жужето работи с тези за да ни унищожи Родината!

28

Анонимен

преди 7 години

Тея червени евродупедали са голями ***! Току-що загубиха патриотичния вот/ако се доберат до балотаж/. ГЕРБ=БСП-предатели!