21

анонимен

преди 7 години

И националистите като всички останали всичко е борба за власт на никои не го е грижа за народа

20

Тангра

преди 7 години

Аз оттук нататък няма да гласувам за никакви други освен за НАЦИОНАЛИСТИ, та ако ще да са и най-лошите националисти.Все пак е за предпочитане пред евроатлантици -предатели!!!

19

Анонимен

преди 7 години

До Най-трудните избориИ коя е тази личност която НЕ Е ПРОДАЖНА? Кажете, че и аз да гласувам- да не би да е Марешки? Или Трайчо с арабите в Катар?

18

Циник до 22

преди 7 години

Брато , не му обръщай внимание на тоа шемет! Поставя рекорд - 67 червени ръчички!Те г'ведата няма да свършат - тролпровокаторчетата също

17

до 4

преди 7 години

като предпочиташ да си ги поканим по селата,покани си ги първо у вас.ей така,да видя една чаршафосана с 4-5-6 чавета и мъжа и с мачетето да стои над главата ти /или в кревата на дъщеря ти/,и после ще си говорим пак.

16

Циник до 20

преди 7 години

Сладур това не е миграция - това е вражеска инвазия!!! 4 000 000 тарамбуки за 1 година , и 1 000 000 африканци! За има няма 1г. И това е само началото! Европа издъхва под непосилния напън да поеме средновековници, и неандерталци.Да ги обслужва, пои, и храни!Колко още да поемем - цяла гладна Африка, и сите араби?Ти ли ще ги храниш?

15

До 12

преди 7 години

Много сте деазнещи с тези клишета за простия народ. *** нали и тя е от народа?

14

Хюго Бос

преди 7 години

Те не само са я подкрепили,но не знаели какво пише. По ТВ Европа ги питаха за деклрсцията и никой не знаеше какво е пифписал, тепърва щя да чете и подписали , за да не се делят от ПЕС. Абсолютно съветска работа.

13

Циник

преди 7 години

Бат ви Бойка си знае работата - за начало 700 000 тарамбуки ( всеки 7ми ще е такъв) после още милион....и накрая ДуПиСе с парламентарно мнозиство! Така де инфраструктурата у нас е готова...накъдето и да се обърнеш джамия! И тцъ - това не е борени на демографска криза - простичка смяна на народа е! Ама на него кво му пука - той човека къщи в Испания на метресите купува....подсигурил се е за още 4 поколения малки пожарникарчета напред! Кът си свърши работата..кът натрупа 2рия милиард - и друм !

12

политическа проза

преди 7 години

някои май са проспали последните 30 години, или още не са били родени.герб сега са на власт в коалиция, като станат опозиция - ще си разменят позициите и репликите с дупликите по голяма част от темите.

11

Анонимен

преди 7 години

GERB sa nacionalni predateli.

10

Палячо ГРОБ

преди 7 години

Значи, според глупаците от ГРОБ, БСП са комунисти, защото те не искат имигранти и всички, които пишат, че са са против имигрантите са комунисти! Ами проститут..те от ПФ ( партньори на Бай х.й ), какви са? Те са още по-крайни, но за тях нямат забелжки!!! *** народ!!! Просто управление!!!

9

Анонимен

преди 7 години

Май сопата ще играе върху политицити от партиите на статуквото-БСП,ГЕРБ,ДПС...

8

???

преди 7 години

До АнонименИзводът от казаното от вас е ,че Прокопиев е над Борисов. А Борисов твърди ,че над него няма никой. На кого да вярваме?

7

Анонимен

преди 7 години

ЦЕЦКА ЦАЧЕВА Е ОПРЕДЕЛЕНА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ОТ ОЛИГАРХА ПРОКОПИЕВ. КАКТО И МИНИСТРИТЕ НА ГЕРБ.ВПРОЧЕМ ПРОЕКТЪТ ГЕРБ СЪЩО Е НА ОЛИГАРСИТЕ.

6

Най-трудните избори

преди 7 години

Ще бъдат най-трудните избори, няма да гласувам за Цачева, Радев - заради Йотова и Соросгейт, Патриотичния фронт, ДПС, ДОСТ, Калфин, АБВ, Дончева, Трайков. Този път ще гласувам за личност - независима, която е доказала, че не е продажна, и не фигурира дори като кандитат в социологическите проучвания. Всички участвали досега в политиката не трябва да бъдат избирани. Моментът в БГ е исторически важен (СЕТА - мигранти), избора ни за президент ще определи дали БГ ще я има на картата след 20 г.

5

Соросгейт

преди 7 години

Не е случайност, че вицето на Радев е г-жа Йотова, която според уики фигурирала в списъка приятели на Сорос, това журналистическо разследване го излъчиха по ОРТ. Кои интереси ще защитава генерал Радев - уважавам го като човек, но натиска върху него от Йотова ще бъде голям и няма да издържи. Същото е и с обединените патриоти, които цяла година плюха ГЕРБ, накрая станаха приятели. На тях им се плаща да оберат патриотичния вот. Ще гласувам за личност, която е чиста, неучаствала в управлението на РБ

4

Анонимен

преди 7 години

Пред демографски чисто изчезване, предпочитам демографски нечисто съществуване.По-добре бежанци да се заселват трайно, от колкото празни села и градове.

3

художника

преди 7 години

БСП-ДПС : Двуличници, кариеристи и популисти !!!

2

Чоко

преди 7 години

"миграцията е призната в световен мащаб като мощен инструмент за устойчиво развитие"Да, за устойчиво развитие на заемите, за да може олигарсите да живетят по-добре. Обикновенните хора - кучета ги яли.