57

Анонимен

преди 7 години

Селяните идващи в София ще се възползват ли от поощрението?

56

Анонимен

преди 7 години

а *** идващи в София ще се възползват ли от подщрението?

55

do 53

преди 7 години

Я виж как се печелят обществени поръчки? Я виж как се прави бизнес, но само ако си платиш и т.н. Просто са ми като ку.ч.ет.а! То и да искаш човек да си плаща, за да прави бизнес или да се развива и това си е мръсотия.

54

Анонимен

преди 7 години

Предизборно купуване на гласове с държавни пари...С откраднатите от Борисов и компания 4 млрд. от КТБ, сами сметнете колко щяха да са пенсии и заплати! А с още 4млрд. данъци да ги възстановим...Умножете полученото по две!

53

Анонимен

преди 7 години

Виновни за сегашното положение във всички сфери на живота в България са всички управлявали през време на безкрайния преход.ЗАЩО?Защото почти всички големи инвестиции бяха съсредоточени в София.Ще кажете-нормално-столица е.Да ама не-резултата го виждаме всички днес.Ако бяха пренасочили част от инвестициите в провинцията картинката нямаше да е толкова плачевна.Ако инвеститора откаже-вън от България.Друг ще дойде.Толкова евтина работна ръка,,РАЯ,,не е за изпускане.

52

Анонимен

преди 7 години

глупости. просто да 'разхвърлят' всичката администрация из страната - те са 1 милион човека, от тях над 50% наблъскани в столицата. министерство на транспорта - хасково, на земеделието в шумен, в софия да останат 2-3, не повече. и всички агенции и подагенцийки. който иска държавна работа, вместо да се блъска в един град до 9то коляно - се мести, оправят се и задръствания, и прираста, и за хората е по-удобно, а ще се наложи да проработят и пощите.

51

Анонимен

преди 7 години

т.е 50 врачани и 100 ямболлии като се преместя в софия, ще получават и по 200 лева отгоре?

50

Гледам и не вярвам

преди 7 години

До АнонименВрабчето ти да не живее в Никарагуа щото аз точно обратното виждам?

49

Стамат

преди 7 години

200 кинта стигат ли за наем, интернет и детска градина? :-/

48

Анонимен

преди 7 години

Тази дивотия за "трайно безработните" и "стипандии" за "ромски" деца е начин да се подкупят "трайно безработните и крадливи и мързеливи роми" , които да отидат урните и да гласуват за ГЕРБ и Реформаторския блок.После текстовете от законите ще изчезнат, но ние ще търпим Цеца години наред. Съвременният бай *** -Цецо пак го е измислил.

47

Анонимен

преди 7 години

ГЛУПОСТ СЛЕД ГЛУПОСТ.

46

Анонимен

преди 7 години

Да дадат по 200 рубли на тези които заминат на работа в Русия и не се връщат !

45

Xxx

преди 7 години

Обезлюдявайте селските райони,за да има място за арабелите !

44

Ужас

преди 7 години

Сега ще напъплят селяните към София. Направо ми се повръща....

43

Анонимен

преди 7 години

Преди по време на избори от сутрин до вечер политиците ни спрягаха темата за малкия и среден бизнес, и така докато не го съсипаха, сега на мода са еврофондовете и усвояването на евросредства

42

Анонимен

преди 7 години

Просто трябва да се намали административната тежест, за малкия и среден бизнес, никой по върхивете на тая държава нбе си задва въпроса защо хиляди хора отиват на майната си да берат, домати, ягоди, ябълки, а не правят това нещо в България, върху собствента си земя..........Просто администрацията ни уби дребния бизнес, днес и най-работливия и предприемчивия предпочита да отиде някъде на майната си и да работи, отколкото да се захване със собствен бизнес там където живе

41

Анонимен

преди 7 години

Мотото на тази сценка е : С 200 лева да обезлюдим България.

40

Анонимен

преди 7 години

И каква я въртим,бре??С ДЪРЖАВНИ ПАРИ подпомагаме ЧАСТЕН БИЗНЕС!!!Случайно мутрите-работодатели да не се изръсят някой лев в повече!!Защото държавна вече НЯМА!!Всичко си намира работа в частен сектор!!Значи плащаме квартира и разходи на тези,които работят при работодател ЧАСТНИК и ТОЙ трябва да им плати ТОЗИ масраф!!Ами,освободете ги от задължението и заплати да дават,бре!!Заплатите да ги поема държавният бюджет а,чистата печалба да си я прибират в джоба!!Абсолютно същата като фалиралите банки!

39

do 42

преди 7 години

много точно си написал. Вместо да открият работни места в обезлюдени райони, дават им 200 лева за една година? Глупост, която само един номенклатурчик може да предложи. Хората избягаха в София, защото тук оцеляват на границата на бедността, като открият работни места и на други места, защо да бягат от там, където има работа?

38

Анонимен

преди 7 години

какво ще рече да ти дават пари за интернет??не трябва ли първо да се дават пари за основните нужни като храна и дрехи, а после да се ходи в сферата на услугите?