159

Дядо Йоцо

преди 7 години

Ще вие като куче срещу месечината, но само да ми падне!

158

Капа ви Йота

преди 7 години

Това добре- лошо ще стане ако Слави падне под блокада,а София заизвива глас.

157

Музикант

преди 7 години

Слави ще вие като куче срещу месечината. Защо не го давате този "концерт" по всички телевизии, но без рекламите

156

skunka

преди 7 години

за съжаление няма значение отделната единица, има добре сработен механизъм,при който ако някоя 'част' не пасва, бива 'подменен' с много безработни на склад. Междупартийни взаимоотношения, всъщност то партията си е една и един много *** народ:(Същото като с бедността и олигарсите.Не отричам, че има умни и богати, просто говоря за масата....

155

Анонимен

преди 7 години

Идеята е да се подгреят президентските избори.Много се изкушавам да ме изтрият от избирателните списъци и без това гласът на народа е глас в пустиня.Най-добре е да си се разберат кой ще управлява и да не ни губят времето.П.П.Съчувствам на живеещите около Орлов мост.Елате на разходка в Южния парк.

154

Анонимен

преди 7 години

Едно време му плащаха да изнася концерти срещу Костов, ами сега кой ли е зад него не е ясно..

153

Анонимен

преди 7 години

ДО 162 НИЩО ПОДОБНО НЕ ГИ ОСВОБОДИ А СИ НАПТАВИ ПУШИЛКА ЗА ИМЕ.. И ВИНАГИ ДИГА ШУМ И ПРЪСКА ПАРИ ВЯТЪРА, КАКТО И СЕГА.

152

дано вали

преди 7 години

Селяни без граница .Сите селяни заедно.За 5000 чалгари блокират София Срамота за кмета който го е разрешил този концерт.

151

по морза

преди 7 години

До Виж ти!ех, времена! пък сега ни разделиха на две за концертите и едните на пращат при убав Славчо, другите при грозен Веско, горкия завалия и той, веднъж да изкара един хонорар като хората с малко повечко от обичайното пот на челото и не спряха да го гризят от конкуренцията.

150

търсисемесия. спешно

преди 7 години

До АнонименБареков е в заслужена почивка, Нешка отказа да върти лентите с Раева, Ламбо изтърва трамвая заради графика на афиша,а полковник Лили им, ъъъ, прати поздрави, засегаи тези, които не слушали класика Слави, да слушали Веско.

149

165

преди 7 години

Вместо тях обаче, младите бяха принудени да слушат по стадионите просташките песни на Слави за комбайни и ферарита и чалгата беше в разцвет.Така се опорочи вкуса на цяло.едно поколение!

148

Виж ти!

преди 7 години

"пък ти знайш ли навремето, ехеее, га беши свитовното94, .....стадионите фул.....и Славчо носи послания, кат запей "назад, ***, госпожа Калино" и на фенките краката им се подкосяват"----------------------хаха, а ти знаеш ли как по това време хиляди момичета( и не само!) в БГ мечтаехме да видим на живо идолите си М.Джаксън, Джордж Майкъл или легендарни групи като Тейк Дат, Роксет и т.н , но те все ни подминаваха и ходеха я в Румъния я в Турция. Знаеш ли колко припаднали обожателки имаше на техни концерти?! И у нас щеше да е така. Вместо тях обаче, младите бяха принудени да слушат по стади

147

A

преди 7 години

Спомням си изразът на един "политик" от зората на "демокрацията": **** тая държава щом аз съм премиер! Е сега бих казал същото: **** тая държава щом заради С.Тр. Затварят за движение София.

146

Анонимен

преди 7 години

Добре де, що не на някой стадион или зала, пък ако ще и голяма поляна. Но да се затворят орлите ... а живеещите там какво да правим? Що трябва да го слушаме???

145

На

преди 7 години

Слави е голям българин, не би продал и майка си, както плюещите драскачи тук.Той пое инициятива за спасяване на медиците в Либия, до тогава беше малка тайна, и който не му харесва да ходи на концерт на веско маринов, там е за интелектуалци.....ще има запалки и тениски герп

144

Пешо

преди 7 години

Ей всички хейтъри -олио да ви попари, и да не ви платят 10 лева дневни за тролене

143

Явно..,

преди 7 години

Много хора действат първосигнално и не се усещат.Слави си е десен и работи в услуга на ГЕРБ и ДПС.Ето защо:Гласувате ли с ДА на въпросите на референдума,това означава,че стотици хиляди хора гласували за по-малки партии ще останат без представителство в НС,по простата причина,че ще останат само партиите на статуквото.тогава те безпрепядствено с Вашата наивна подкрепа ще Ви решават живота.Въпросите на К*Учиндолеца са подвеждащи и в удслуга на ГЕРБ.Не му се връзвайте! Горчиво ще съжалявате.

142

Анонимен

преди 7 години

Две мнения няма.Ще има хиляди на този концерт.За добро или лошо.

141

Анонимен

преди 7 години

Специален гост на шоуто ще е Летящата Ушaнка Радев!

140

Анонимен

преди 7 години

Колко е удобно да плуеш зад клавиатура, екран, кръчма, с високо дигната глава. Де да я имаше тази смелост, когато е потребна и може да промени нещо.