8

Анонимен

преди 7 години

Ако зелената площ е това, което се вижда на снимката, по-точно описание е ще "зелени паркоместа".

7

vlady

преди 7 години

Да протестират на специализираното място в София - бул. "Т. Александров" 31. Да представят исканията си пред компетентните служители - отговорния за София протопрезвитер Кусан Хадавян и архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян.

6

фАНДЪКОВА Е ЧАСТ

преди 7 години

ОТ тези схеми и си получава своето както и всички по веригата

5

до 6 ектремист

преди 7 години

Тук даже не е корупционна реституция, а корупция при продажба на общинска земя на частен собственик, което е типично за времето на кметуванията на Фандъкова и Борисов, а преди това и на Мафиянски и Янчулев. Това е част от модела Мафиянски, който с пълна сила се прилага и от ГЕРБ.

4

Обективен

преди 7 години

Поредният случай на корупция, от която сме ощетени ние гражданите. Дано прокуратурата се намеси и корупционната сделка бъде обявена за нищожна.

3

Стефанов

преди 7 години

До Да на Цецка Цачева ! - Проблемът не е в правото на ползване, притежание, разпореждане и строителство! Проблемът е в корупционните механизми на придобиване на собственост и на промяна на предназначението на терена, а това ИЗЦЯЛО е в правомощията и компетентността на общината.

2

Анонимен

преди 7 години

НЕ!На Цецка Цачева!НЕ!На корумпираната даскалица,която за нищо не става,не на ГЕРБ,които е...ха майката на нацията.

1

Да на Цецка Цачева !

преди 7 години

Нагла работа, едни хора искат да се разпореждат с имотите на други хора. Е не става, който си има имот може да си прави с него каквото си реши, може и кооперация да си построи на него, такак както и другите са си построили на техните си имоти. Ако тия с претенциите не искат да се строи, ами да предложат равностойна компенсация на собственика на имота за да може да му ползват имота за детска площадка.