27

Боби

преди 7 години

Последни новиниРФ пратиха дрон да снима училището - три разрушени стени (цели без осколки по тях) на земята, няма кратери от бомби, стените нямат осколъчни поражения. Покривите са цели.ПОРЕДНИЯ ФЕЙК монтиран от поредната ДЕЗинформационна Агенция

26

Боби

преди 7 години

До 34При ползване на Вариобектив на фотоапарата ДА могат да се различат. Обаче в градски условия(освен ако не си на покрива) ти виждаш самолета на син фон, самият той е боядисан сиво или синьо отдолу на разстояние повече от 5 километра от теб за няколко секунди. Особено ако не си специалист с точност 1000% ще идентифицираш самолета ама някой друг път.

25

Боби

преди 7 години

До 32От земята не се вижда какви са стабилизаторите. Самолетите летят на мин 5000м за да не ги обстрелват с ПЗРК. 4 пъти по-големите Боинги дето летят на 10 км височина изглеждат като точка така че е съмнително наблюдението с невъоръжено око.Освен това ако го е имало самолета е минал и заминал или бомба от 5 км височина ще пада 3 мин до земята???Защо не се прави облитане на целите преди атака в днешно време - защото джихадистите ще се разбягат като *** само и само да се спасят

24

Боби

преди 7 години

До Анонимен 30Руснаците правят МИНИМАЛНОТО за да защитят собствените си интереси. Защо пратиха само 40 самолета/хеликоптера в Сирия без пехотни поделения? Кажи ми ако бяха пратили 120 самолета заедно с контингент от корпус Чеченци(2000 човека) и корпус за поддръжка 100 самоходни тежки Гаубици и 40 тежки РСЗО колко време щеше да е необходимо да се завладее град като АЛЕПО?САР щурмовите им части/спецназ са добри но са малко и за това толкова бавно върви настъплението.

23

Анонимен

преди 7 години

Браво на Путин! Браво на славната съветска армия.Армия освободителка на всичкиогнетени народи по света! Браво!

22

Боби

преди 7 години

До Анонимен 271. Су-27 няма в Сирия. Има Су-30/34/35, Има Сирийски МиГ-29 който от далече може да изглежда по същия начин.2. Ако Суто е прелетял преди 3 минути то самолета е на поне 40 километра от там(при скорост 800км/ч)3. За да се ИЗНЕНАДА противника при Бомбардировка не се прави ПРЕДВАРИТЕЛНО ОБЛИТАНЕ НА ЦЕЛИТЕ ОТ УДАРНИ САМОЛЕТИ - сега за това и рашките ползват дронове които също записват атаката за анализ.4. За ТОТАЛНА изненада на примерно команден пункт се ползват Крилати ракети

21

Анонимен

преди 7 години

Ученииците са разказали, че са разпознали бомбардировач Су-27 да прелита от там 3мин. преди атаката.

20

Руска дезинформация

преди 7 години

До 24....белгийски самолети обстрелвали цивилни....Отново руски лъжи и дезинформация. Руския посланик в Брюксел бе привикан да обясни за руските лъжи. Това е руската практика - да обвиняват другите в престъпленията, които самите те са извършили.

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.....................Ако имаше и капчица колебание - вече щеше да се плюе истерично по руснаците................Над Идлиб летят изключително руснаци. Руски самолети са извършили убийството. Защо си изненадан. не им е за пръв път!

18

Анонимен

преди 7 години

Щом не се обявява гръмогласно, че Русия е бомбардирала, значи кристално ясно е че зад тази бомбардировка стоят САЩ!Ако имаше и капчица колебание - вече щеше да се плюе истерично по руснаците.А сега ще почне едно умуване едно увъртане едни засукани оправдания...САЩ се бият в гърдите, че сателитите им засичат едва ли не всеки автомат който гръмне там, така, че е кристално ясно кой е бомбардирал!

17

Анонимен

преди 7 години

До Прекрасна статия!.......Благодарение на нея...станахме русофили и заобичахме Путин, Тръмп и Русия!............Ти си бил заразен от бацила на русофилията още по рождение. Статията няма вина за твоето заболяване.

16

Анонимен

преди 7 години

Соколите на путин не се наситиха да убиват жени и деца!

15

Руска дезинформация

преди 7 години

До без пардон..............Благодарните софиянци издигнаха паметник на американските летци, бомбардирали София!.............ЛЪЖЕШ БЕЗОБРАЗНО РУСОФИЛЧЕЗа разлика от 54 метровия паметник на Съветската армия окупирала България в София има не паметник, а паметна плоча на американските пилоти. Тя е вдигната от АМЕРИКАНЦИ, а не от софиянци с разрешение на столичната община. И още нещо. При окупацията на Червената армия само избитите български граждани от руски произход са над 4000!

14

Демокрация

преди 7 години

Тия учители давали инструктаж на своите ученици къде да се самовзривяват -по пазари и спирки.

13

Е,

преди 7 години

явно американците са станали по-хуманни-сега убиват деца по-бързо,директно с мощни бомби,щото някога във Виетнам ги горяха живи!Те се гордееха с техния на'палм!

12

благодарим ти

преди 7 години

Благодарим ти, Барак Хюсеин Обама. Благодарение на твоята политика, Башар Ал-Асад се задържа вече повече от пет години на власт и Русия се разви като най-мощния фактор в Близкия Изток!

11

Прекрасна статия!

преди 7 години

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, НАТО и обамовата Хилъри, станахме русофили и заобичахме Путин, Тръмп и Русия! И гледаме само Россия 24!

10

кой

преди 7 години

Явно когато САЩ бомбандира невинни не се знае или съобщава кой е бомбандирал.Добре, че ги има лошите руснаци, че да има кого да обвиняваме все за нещо

9

Анонимен

преди 7 години

Спрете да бомбардирате Сирия! Унищожихте тази красива държава.

8

санкции срещу Русия

преди 7 години

Баба Меркел отсече: Ако руснаците спрат терора на ИДИЛ, "Джебхат ан-Нусра" и "Ахрар аш-Шам" в Алеппо, ще има още санкции срещу Русия!