21

Анонимен

преди 7 години

Никва СЕТА.

20

Чудно..,

преди 7 години

Как Брюксел се напълни с пасмина безумни "политици",които погребват Европа.До сега Америка,сега и нейният сателит Канада притискат европейците да подпишат нов безумен договор,с който да ни вкарат в нов,доживотен капан.Това,че нашият сатрап ще подпише този договор напук на народа ни и държавата ни,за никого не е изненада.Той управлява напук и наинат...А някога са убивали прелюбодейките с камъни.А националните предатели??..Тях-според престъпленията им..

19

Анонимен

преди 7 години

ВЕЧЕ НЕ САМО ПРОВИНЦИЯТА А И БРЮКСЕЛ Е ПРОТИВ ! НАСЕЛЕНИЕТО НА ЦЯЛА ЕВРОПА Е ПРОТИВ.

18

съвет

преди 7 години

За Бога, братя, не купувайте! Ще намерят начин да го прокарат. После имате думата вие. Просто не купувайте.

17

Xexe

преди 7 години

До анонименКанада са васал на Цащ и американските *** искат чрез тях да навлезнат в Европа!

16

анонимен

преди 7 години

канада е на 5 място по гмо храни на мен са ми достатьчни буклуците от ес и турцияне искам визи и гмо храни от канада и сащ искам мир и малко по качествен живот

15

Xexe

преди 7 години

Браво!

14

брюкселски бюроклати

преди 7 години

След седем години водене на тайни преговори с канадските концерни и картели, корумпираните и декадентни брюкселски бюроклати, пардон, бюрократи, не стигнаха до подписване на СЕТА и тотално се провалиха. И ускориха близкото разпадане на ЕС.

13

as

преди 7 години

браво на Белгия, дръж се, последния остров на здрав разум. не се предавайте

12

Така е

преди 7 години

До Аз е радвам 13 Прав си приятел , но не се радвай. Ще натиснат няколкото белгийски провинций , те ще клекнат, за наше нещастие.Ако Румъния и България се бяха опънали яко , нещата щяха да изглеждат по друг начин.Но ние сме дупедавци , за едни визи евентуално след година , а СЕТА сега, веднага.

11

Анонимен

преди 7 години

никой не спаменаав че Канада са длъжни от 2013 според новото споразумение да ни дават визи, ко не искат целия ЕС да си захлопен вратата за тях. А на Сащ трябавше да паднат визиет още 2008, когато дойдоха у нас американските бази. Ама то се искат топ-ки за тази работа - да натисакш САЩ и канада. само хора като ОРбан и Фици го могат.

10

Аз е радвам

преди 7 години

Отложиха ГМО генцида малко. Поздравявам Валонците за рявения характер и разум.

9

one

преди 7 години

това Белгия е * и държаватаколко месеци, май над година не можеха пак двете общности да се споразумеят за правителство, сега за дни щели да се споразумеят за СЕТА- глупости.Добре че столицана на ЕС е в Брюксел иначе с това земеделие нямаше да имат тоя стандарт

8

gtf

преди 7 години

добре де, имам спомен, че баба меркел спря споразумението със фащ, що толкова натиска да стане с канада ?

7

Анонимен

преди 7 години

Това са всъщност американските корпорации, които сега използват канадски регистрации и се опитват да влязат в ЕС. Америка не успя да подпише с ЕС и сега използва Канада. Ако не през вратата - през прозореца. Не трябва да им се позволява!!! Това е робство за бизнеса и държавата и много ГМО в храната на децата ни!

6

Анонимен

преди 7 години

Ще ядем пролетни марули от слънчева Канада, само че преди това трябва сами да си ги заколим...

5

Суека

преди 7 години

СЕТА е същото *** което е и TTIP с американците , само където американски корпорации регистрирани в Канада все едно канадски ще ни гърбят прикрито с ГМО , ШИСТОВ ГАЗ , ЕВТИНИ ПРОДУКТИ с занижено качество , НЕЛОЯЛНА КОНКУРЕНЦИЯ , ТЯХНИТЕ КОРПОРАЦИИ над ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ и т.н. минус after минус ! #STOPCETA

4

ivan

преди 7 години

Май трябва да четем Ленин...

3

Анонимен

преди 7 години

Браво.

2

Анонимен

преди 7 години

Браво на валонците - единствената нация, която се изправи срещу навлизането на ГМО за разлика от брюкселските зелки о нашите винаги готови пуделчета.