8

Анонимен

преди 7 години

Е, що да не. Тая сума е смешка за руски олигарх.

7

Хрушчовки

преди 7 години

Там не строят такива като в БГ щото няма кой да ги купи.Българските апартаменти са мечта само в Русия. Техните Хрешчовки са нашите панелки. Малко са късметлиите да се уредят с Хрушчовка защото вече не ги правят.

6

милионер

преди 7 години

В щатите в момента живеят повече от 10,4 милиона милионера. Така че Американската мечта не е само за малцина.

5

Анонимен

преди 7 години

"Много е възможно обаче това да е поредният PR ход от страна на г-жа Клинтън, с който да покаже, че тя е просто една обикновена жена, купила си къщичка в гората за скромните милион и двеста хиляди долара."===Надявам се това да е написано с ирония, че не са много като тая "просто една обикновена жена, купила си къщичка в гората за скромните милион и двеста хиляди долара."

4

Анонимен

преди 7 години

Да пратим на нея по един СМС от България, че мвого бедна бе..

3

смЕх

преди 7 години

Е посъбрала е от спонсорите си за предизборната кампания ама и тя душа носи та с "излишъците" си купила едно мъничко имотче.

2

Анонимен

преди 7 години

Тая овца, колкото и да я бута напред ВПК няма никакъв шанс.Дори самите американци прогледнаха кой е виновен за войните по света.

1

Анонимен

преди 7 години

Само най-бедните руски държавни чиновници имат домове за 1-2 млн. Стандарта за добър и красив замък в Русия е над 5 млн. Обичайно, руските държавни чиновници покрай Путин имат домове за около 10 млн долара. От заплати това и закуски спестявали.