29

ФАЩ АКБАР

преди 7 години

Само България не разбра

28

Наблюдаващ

преди 7 години

До КрaвaритеНапълно си прав. Точно както хохлите оставиха своите в котела Дебалцево, нали от тях се учат!

27

Panaka09

преди 7 години

Тоя весник е станал като отражение на Комсомолская Правда. Все американците му са виновни. :D

26

Анонимен

преди 7 години

"някои знае ли случаи при които сащ да са намесени и да има мир по света"Да, аз знам.

25

анонимен

преди 7 години

някои знае ли случаи при които сащ да са намесени и да има мир по светатова е нация от престьпници при тях мисленето опира до бизнеса и печалбатате с морални категории не боравят

24

Циник до Анонимния

преди 7 години

Русофоб....Като толкова ти харесват Прогресорите....бегай се запиши за джи-ай!Те търсят серсеми...личи си от статията

23

в

преди 7 години

Турция отдавна не е съюзник на САЩ.Още 2002 с идването на Ердоган турците поеха към Азия ,а не към запада. Няма да е далеч деня ,когато Америкаще трябва да преструктурира НАТО без Турция.Какъв съюзник е този който обстрелва твоите в Ирак . Все едно през ВСВ Англия да обстрелва американските момчета в Нормандия.

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 32"Особено след вчерашното убийство на 22 деца"*** не в Алепо и понеже не се съобщава по медиите от кого , ние се досещаме че не са руснаците...Толкова за прокситата!

21

Циник до Анонимния

преди 7 години

Пияния печатар Димитров шеф на коминтерна го направи....не руснаците! Комунистическо ме*кере

20

Циник

преди 7 години

Който все още симпатизира на "Прогресорите", е само наивник прекалил с гледането на "Рамбо "

19

смЕх

преди 7 години

Доверие в краварите това е смешно не само там в цЕл свят не им вЕрват .

18

Анонимен

преди 7 години

"....Съединените щати имат неприятния навик да привличат местни сили като свои марионетки ("проксита"), а после да ги зарязват, когато положението стане тежко или се намесят регионални политики..."...Това въобще не е вярно- и е абсурд да се случи на българските еврокомунисти и демократи!Това,което се случи в Сърбия,Либия,Ирак, Египет, Афганистан,Виетнам,Франция и Англия-Суецката криза- и както ще се случи във всички бивши соц.страни са изключения от правилото ,че САЩ са много надежден партньор!

17

Хенри Кисинджър

преди 7 години

Близкия Изток? Ко? А'е вие шегувате ли се ве? Много ясно, че никой не вярва на американосите, аре стига !

16

Aмерикaнците

преди 7 години

сaмо привидно изглеждaт хорa,инaче сa демони и кaрaконджули- сaтaнински изчaдия,които е гледaл филмa " Констaнтин" знaе зa кaкво говоря !

15

Анонимен

преди 7 години

Това не се отнася самодо близкия изток, а доцелия свят. Но приказкатаза лъжливото овчарчесе знае също и ние серадваме, че едни "лошихора" са се прицелили сядрени балистични ракети по територията на САЩ и като гледаметова все повече ги съсипва.

14

ама елке

преди 7 години

Защо наистина Близкият изток знае, че не бива да се доверява на САЩ?ами щото си пазят фактурите!!!

13

Стамат

преди 7 години

Ай, ай, ай... От "Америка за България" ще ви спрат стипендиите... :-(

12

100%TURK

преди 7 години

До хм :Това е типично поведение за всяка Велика сила._____________Или иначе казано , умишлено протакване и удължаване на конфликта. ....Както и да е. ... приятно спорене на всички. Но статията наистина си заслужава вниманието , поне заради истинността си !

11

РОССИЯ

преди 7 години

най накрая г-жа *** василева ниписа истината.а сега българите да видят дали може да се вярва на чичо сем сащ и подведоха русия много пъти обещаха на горбачев че сащ и нато няма да се разширяват. и членки от источна европа няма да имат.сащ обгради русия а русия трябва да им мълчи щом не мълчи раз на сациите а европа зад сащ като верни кучета са готови да хапят но се отхапиха сами ес със санкциите

10

100%TURK

преди 7 години

Този модел на "съблазняване и изоставяне" е една от нашите най-непривлекателни черти. Това е една от причините Съединените щати да се сблъскват с недоверие в Близкия изток.(цитат).============Тази неустойчива политика вече трае от години и е станало добре ,че и самите американци го осъзнали. С тази си политика " днес така , утре иначе", се печелят само антипатии ! За 2 години , Вашингтон подведе 2 пъти Израел , 3 пъти Турция и Иран. Сирия и Русия не ти броя по понятни причини. ...