8

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДеликатният аромат на лъвска клетка е персонален вкус. Притежаван предимно от самотни жени над 70-годишна възраст.

7

Анонимен

преди 7 години

Една малка добавка- всичко това важи за цивилизованите хора в цивилизованите страни. Тук да имаш куче е друго трудно нещо - трябва да го разхождаш в *** паркове и да се пазиш от други пуснати свободно и противозаконно домашни или бездомни кучета.

6

Кратун

преди 7 години

Точно такъв, като на снимката си вземете. Джак Ръсел - хипер актвно куче. Тъкмо му извадите единия чехъл от муцуната и той вече дъвче цветето от саксията или някой чорап....

5

Анонимен

преди 7 години

за котка съм съгласен.куче само на село на двора.

4

Анонимен

преди 7 години

Супер е хайванчето! Как любопитно гледа Спот...Браво!

3

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1"Ами заедно с кучето търсим *** по улиците."---Прав сте. Ама, не сме малко - то в статията си се казва: "Една пета от анкетираните споделят, че се радват на срещите с други СОБСТВЕНИЦИ на кучета." :) Само не разбирам, защо следат звездички вместо думата за "куче от женски пол" :)

2

Обективен

преди 7 години

Вярно е по принцип, че да имаш куче е по-добре за хората в семейството, но притежанието на куче ти налага допълнителни ограничения, например къде да го оставиш, ако не можеш да го вземеш със себе си, когато отиваш някъде. Преди повече от 25 години си взех куче и го имах 10 години, но после не си взех друго точно заради отговорностите, които има покрай кучето. В този смисъл познавам нещата и съм съгласен с изводите в статията, но не и с процентите, които за България са доста по-високи.

1

Анонимен

преди 7 години

Ами заедно с кучето търсим *** по улиците.