9

WTF you make me KIA

преди 7 години

Оргазмите айде народе гласувайте за оргазмите - (това е факт)

8

кривият Космос

преди 7 години

До Анонимендругарите от другата половина на липсващия обичайно кворум изведнъж се затрудиха и настояваха да работят между прибежките из села и гингирлици за речитативно и дрешково шашардисване на ***, и вожда наличен понастоящем на племето нали все гледа да угоди на всички, мир да има, ама накрая пак всички недоволни, най-вече губещите, разбира се, които упорито отказват да се погледнат в огледалото.

7

Анонимен

преди 7 години

Ами ако Борисов не им беше ЗАПОВЯДАЛ да се върнат на работа, как щяха да правят избори с непроменен закон.

6

Анонимен

преди 7 години

*** СА ДЕПУТАТИТЕ ОТ ГЕРБ - ЕДИН ЗАКОН НЕ СА СПОСОБНИ ДА НАПРАВЯТ КАТО ХОРАТА. СЪБИРАНИ ПО ПЪТИЩА И КРЪСТОПЪТИЩА ИЛИ ПРЕДЛОЖЕНИ ОТ ИВО ПРОКОПИЕВ БЕЗДАРНИЦИ.

5

Анонимен

преди 7 години

Според БСП обаче три вота, с три отделни избирателни списъка в една секция ще усложнят гласуването и това ще предизвика още по-големи опашки.хората не са *** като Жаблянов, ще се оправят.

4

да

преди 7 години

в Турция няма български граждани, а турски!!!

3

кръгче и квадратче

преди 7 години

До Хмеее, 20 убавци наредени кой от кой по-наперен, ти сякаш между Килъри и Тръмпьо те мъчат да избираш. мижай там и мятай, пък на който актьор нацелиш късметя, все една новогодишна реч ще успее да изфъфли за пет години като за пред хората. можеха и една томбола да добавят специалистите по оргазъм от Сталинград, белким изкярят още една стипендия гимназистите повтарячи.

2

Рм

преди 7 години

До ХмАко попълниш квадратчето, ще намалиш процента на първия избран кандидат. Ако не загряваш защо, мога да ти го обясня.

1

Хм

преди 7 години

Нещо не схванах. Означава ли, че в крайна сметка ако попълня "не подкрепям никой" за президент гласът ми ще бъде преброен и разпредлен при някой от кандидатите?