17

друг Фен

преди 7 години

И аз имам ябълка 5s от 2,5 години. Действително се държат много по стабилно от Андроид не забиват, но и са малко усложнени. За да направиш нещо просто като да пренесеш информация иска баба си и дядо си. Но чак пък сигурност.

16

Анонимен

преди 7 години

Да имаш телефон беше голяма работа едно време когато сим картата струваше 360 лева аз си купих студентска на 180. И една моторола цд930 с капаче.....чувствах се все едно съм взел совалка. Сега сменям телефони всяка година,нищо ново едни и същи са от 2 год.И айфон 5ца имах нова,омръзна ми и взех самсунг с6, сега съм с Лг всичките са единакви-интернет,снимки,батерия....

15

Анонимен

преди 7 години

Това беше повече от очаквано. Apple разчита на един единствен продукт за печалбите си от 2007 г. насам - iPhone. Няма нищо ново. Дори смарт-часовниците не помогнаха, просто защото бяха аксесоар към iPhone, а не нов продукт. Но в крайна сметка на хората им омръзна да виждат нов телефон от Apple на всеки 12 месеца, който всъщност е повторение на стария модел.

14

Георги

преди 7 години

Защо толкова им се кефите на несменяемите батерии? На първо четене се сещам за два минуса и един плюс:Гаранцията ги покрива.Ако ти забие някое кофти приложение не можеш да "дръпнеш шалтера" изваждайки батерията.Никога не си сигурен дали си го изключил на 100% и дали е възможно да те подслушват.Като цяло - аз съм против.

13

6510

преди 7 години

До куха главаКакви времена само - драгон, 1028ес, т39, 6310, Т68, ес45ел .... беше мноооооогооо якооооо. А сега едни ми ти китайски ментета.

12

куха глава

преди 7 години

В момента пиша от benefon dragon, обаче не ще да изпраща и пише, че няма мрежа :(

11

Анонимен

преди 7 години

Е, за какво да давам толкова пари за мощен телефон, след като така или иначе ще трябва да го сменя след 1-2 години и няма да има полза от актуалния иначе хардуер? Само заради несменяемите батерии не бих дал повече от 500 лв за телефон.А Apple пък съвсем няма какво да ги коментираме - те са тесла отвсякъде, и жак за слушалки липсва, и дизайнът е абсолютно непрактично недоразумение с тези огромни рамки, софтуерно се чудят само как да те ограничат и т.н.

10

Анонимен

преди 7 години

И това въпреки лолосалният провал на Самсунг. КРуукопределено ще дозакопае (Стив Джобс даде началото на закопаването) компанията - *** започват да се изчерпват, а те не взимат предвид този факт.nkavrakov, много си прав, "флагманите" освен по-проблемни и чупливи (Включително корпус), често са и по-ограничени. Колко флагмана с 2 сим карти и слот за карта има? Отделно - несменяемите батерии (Също противно на потребителската логика по-често срещани при флагманите...

9

Анонимен

преди 7 години

Ябълката вече е изгнила и червива.

8

Самсунг

преди 7 години

До Фен Телефон втора ръка, Ко, не...Кьорави се на умрелия епъл.Дори и 6S на Сансунг е с по-добра резолюция и по-живи цветове. Проблема е че грее.

7

до Фенчето

преди 7 години

пък моя телефон е с 30% по-ниска производителност от твоя и струва 100 ?

6

nkavrakov

преди 7 години

А и да не забравя нещо важно от кухнята -парадокса е че поради архитектурата и множеството неща наблъскани вътре най скъпите апарати ,премиум моделите са с най много проблеми и дефекти.Просто опит и много продадени бройки и съм го забелязал.Всичко е маркетин за да се блъскате като стадо в магазините.

5

Бахура

преди 7 години

До ФенКупуваш определено качество на крайно завишена цена. Купуваш сигурност? Моля ти се, не ставай смешен - сети се само за фаппънинг-а и за наскорошния ремуут джейлбрейк :D :D :D Oт коментара ти става ясно единствено, че си заблуден и типичен безмозъчен епъл фенбой...

4

стефчо

преди 7 години

в момента пиша от нокия с фенерче,всичките ми познати минаха на тях отдавна. струва точно 10 долара и на кой изобщо му пука кой с каква пластмаса е в джоба си..?

3

nkavrakov

преди 7 години

Продавам телефони 10 години вече.Вчера върнаха 7 -ца понеже не иска да се включи.Китайците ще смачкат всички с продукцията си Huawei ,Lenovo бълват астрономически количества на разумни цени и прилично качество.Всеки смартфон има среден живот заложен на производствената линия още до около 2 години и после се скапва.Независимо каква марка е.Никой не иска да ги ползвате дълго.Правете си сами сметката какво и за колко купувате.

2

До "фен"

преди 7 години

Самият факт, че си заплатил такава цена за смартфон ми говори много за теб. Обясни за каква сигурност става въпрос все пак, че да се "подсигурим" и ние. Благодаря.

1

Фен

преди 7 години

В момента пиша тези редове на моя нов айфон 7 плюс купен за 1119?. Всички статии против ябълката са спекулации. Цялото ми обкръжение - приятели, колеги, семейство минаха на айфони, защото купуваш качество и сигурност.