59

Анонимен

преди 7 години

Да знаете репортерът е сбъркал-тоя е записал зооинженерство само в Шуменския университет-там е пълно с такива....

58

Чоко

преди 7 години

Че и аз влязох в ТУ-София с оценка от 3.25 на матурата по български и литература. Тая матура е една голяма тъпотия.

57

Анонимен

преди 7 години

то така се тръгва : с 3.50 си стипендиант....с 3.29 си студент.....като завършиш с 3 може и професор,или пък просто отиваш евродепутат.

56

анонимен

преди 7 години

И в тая новина има нещо хубаво,и то е .че трябва да се радваме,че ще става ветеринар,а не лекар,или пък инженер в строителството.Дано никога не му хрумне нещо подобно.

55

баба Муца

преди 7 години

дЕца, аз съм вече стара, ама вие грабвайте куфарите и бегайте:)

54

Анонимен

преди 7 години

Браво,има желание и хъс.... другото не е важно...Ще се оправи много по добре от други,за които да си във ВУЗ е самоцел.

53

Деян

преди 7 години

Не знам дали има по-голяма обида към всички останали висшисти в България от тази нагласена пертенка. Да учиш вишу не е мода и никога не трябва да е мода. Гледах го сутринта това недоразумение. Още по-голямо унижение за Пловдивският университет трябв да бъде позволяването на своеволието на студентската книжка на тоз човечец да пише: "Айри Мурад - Общински съветник". Срещу колко сребърника му направиха такъв дълбок метан, да не казвам другата дума с м. Редно ли е?

52

Некъф луд

преди 7 години

Ако се е записал във Шуменския университет който е под крилото на ДПС може и на лекции да не ходи ама пак ще си завърши висшето образование и ще стане ГРОМОТЕН

51

Анонимен

преди 7 години

Почти е изкарал за ромската стипендия.

50

Анонимен

преди 7 години

Не е само до ромите. Ако знаете само колко си навзеха дипломи без дори да са стъпили в университетите. Особено кадре на ДПС. Лично знам сума ти народ.

49

Анонимен

преди 7 години

До айде, честито! Не се успокоявай. Началник съм на отделение и новите лекари, които идват са оле мале. Не знам как са завършили просто. И аз се чудя дали да духна към Дания?Ако населението не се вдигне да защити лекарите след няколко години сигурно *** ще лекуват хората. Четох за някаква ЕС-програма, където само роми щели да обучават за медицински лица и да работят в СПО. Леле малеееее.....!!!

48

айде, честито!

преди 7 години

След някоя година и докторантура да вземе тоз начетен ром! Като знам какво е нивото на висшето образование в България, радвам се, че не е записал хуманна медицина, че да лекува хора... Трагедия! Гарантирано от ГРОБ!

47

Анонимен

преди 7 години

Ето какви хора са в НС - образовани титани на мисълта. При това в т.нар. комисии, където се очаква да са експертите по темата. Това ли са експертите на "реформаторите"? Затова ли Пръмова иска да ги субсидира, та да си имат подобни "заместители" след някоя и друга година?!!! Акъл с пари не се налива. Иска се четене, много четене! А за да четеш, трябва да си грамотен.

46

Несъгласен

преди 7 години

Бягайте братя (без значение от пол, религия и произход) от такава държава с такова образование, че и висше! Защото на такава държава и полицията, и КАТ, и прокуратурата и 90 % от държавната администрация са на това ниво! Бягайте, поне поколенията ви да не се затрият! Африка е поне първична, Азия дори и със залитанията си е духовна, западна Европа държи на науката си колкото и да е комерсиална! за други континенти да не споменавам....Родина прекрасна, ама държава ужасна!

45

Несъгласен

преди 7 години

Нека учи, щом нивото на нашите университети го позволява! Да си види министерството на образованието какви висши училища има в БГ! А това по отношение на университетите в БГ не е частен случай! Те за такова ниво на образованието не съм съгласен да плащам данъци, те за такава работа на вътрешното ни министерство ( и повечето му дирекции: полиция, КАТ) не съм съгласен да плащам данъци! Те са такава прокуратура (от съда им връщат по два три пъти делата, да си ги дописват) не искам да давам данъци!

44

Анонимен

преди 7 години

3,25 по български,което е твърде близо до слаб и най-вероятно тази оценка му е писана по милост.А как ще учи сложните анатомични и други наименования,от които половината са на латински и на нормален човек ще му се върже езика на фльонга,не ми го побира акъла!?Бая *** ще измори тоя,ако започне работа! Друг вариант е да се учи на жена си и на апапите от квартала,че тия лесно мрът!

43

Горан

преди 7 години

А, бе всъщност нека учи. Само похвално е това, че изявява такова желание.

42

Анонимен

преди 7 години

То като цяло у нас критериите са занижени къде ли не, та... не виждам проблем.

41

Анонимен

преди 7 години

Жената гладен, децата и той...

40

Анонимен

преди 7 години

Белчева от кое Македонско село си ,тука нема македонци