43

Ангел

преди 7 години

Един пропаднал наркоман умрял от сърдечен удар в момент когато налитал на бой с бокс в ръка.!!!!1 милион лв обещетение за братята че ги занимавате с глупости вече 2 години

42

Анонимен

преди 7 години

Само да ви кажа... От Враца съм и нещата не са така както изглеждат. Не познавам нито една от страните, НО ДОСТА ЧЕСТО ГИ СРЕЩАМ! Прави ми впечатление, че братята нито веднъж не понечеха да влиаят на обществото, а "почерненото" семейство се скъса. И друго ми прави впечатление, "опечаления" брат само за пари говори. След сметката която пуснаха, защото нямали средства за погребение и след целия цирк, той си смени колата и то с много по хубава и скъпа за около 6/7 хиляди лв. Правете си изводите!

41

Неанонимен

преди 7 години

До Анонимен27Здрави момчета не могат просто ей така да получат удар без причина!Ами да де, цяла България разбра,че той е имал сериозен сърдечен проблем, само ти е си разбрал.

40

Анонимен

преди 7 години

Така се прави!Следващо по ред трябва да е блонди кроасанчето, дето скимтеше по всички телевизии.

39

лили

преди 7 години

Така е когато в България правосъдието е корумпирано

38

Анонимен

преди 7 години

Най-добре да осъдят медиите, които не спряха да ги наричат ''поничките'' с определена цел.Това че някой нарекъл така единия от братята, не им дава право да манипулират общественото мнение в ''правилната'' посока. Самото заглавие, показва целта на статията.И това само защото някакъв разлигавен *** искал всички да му правят път, защото тренирал карате:)

37

Няма значение

преди 7 години

В случая не става дума за това дали те са причинили смъртта на Тодор или не, а за елементарно достойноство. Не мога да разбера хора, които са станали свидетели или са причинили нечия смърт да претендират за пари или каквото и да било друго... това не е като да са ти откраднали колата все пак. Малко смирение и осъзнатост в случая няма да са излишни.

36

Анонимен

преди 7 години

Браво, тоя брат на сърцатия Тошко е уникално ***, приятелката лъжеше както й отърва, клеветяха всички дружно! Нали много се кланяте пред Америка, там за такива лъжи глобите ще са космически! Браво на двамата достойни братя, че си търсят правата!

35

Ай сиктир

преди 7 години

Тия понички са нахални ***, които трябва да бъдат смачкани.

34

Анонимен

преди 7 години

До До 36Аз какво искам да им направя аз си знам щото знам колко пари са ми коствали, тъй че не ми философствай. И да, виновни са И ЗА Тодор, пък плямпалата могат да си дрънкат колкото искат

33

До 36

преди 7 години

Ако са такива, да ги съдят за мошеничество, но в случая с Тодор нямат вина. Разбираш ли какво искаш - понеже двамата братя били "лоши", хайде да ги осъдим за Тодор, въпреки че не са виновни за него. Не става така.

32

Анонимен

преди 7 години

Поничките са мошеници автоджамбази - продават гнилочи

31

4epa

преди 7 години

Маиката на сьдии и прокорорири следователи и подкупни вещи лица-НА ВСИЧКИТЕ ДА ИМ СЕ СЛУЧИ СЪЩОТОТО!!!!!!!

30

Анонимен

преди 7 години

Тези, които госпожа Мария Несторова нарича "Поничките", би следвало да потърсят материално възмездие най-вече от медиите, които със седмици ги плюха, обиждаха и направиха всичко възможно някои хора да останат с впечатлението, че са брутални убийци. Докато истината все пак лъсна, налице се оказаха и записи, и свидетелски показания, и лекарска експертиза, които недвусмислено доказаха, че причината за смъртта на момчето не е физическият сблъсък, а тежък сърдечен проблем.

29

Истината

преди 7 години

Е, колкото и да викате (писане с главни букви), истината излезе наяве - медицинската експертиза го доказа, но и преди това всеки непредубеден нормален човек виждаше, че няма как двамата братя да са убили Тодор, само дето в медиите вървеше една жестока пропагандна кампания против двамата братя и такива мнения не се допускаха. Съвсем правилно всеки който клевети, трябва да бъде даден на съд. Сигурен съм, че и двамата братя си имат кусури, но в този случай не са виновни за Тодор.

28

tt

преди 7 години

Мале колко добро момче е брата на убития та не им потърси сметка на тия убиици.

27

ivan ivanov

преди 7 години

malee,tova se kazva nahalstvo,samo v bg ima takiva nagli hora,ubivat i iskat da sudqt,vmesto da sa osudeni s vlezli v sila prisuda za pone 20 godini.TOVA E NAGLOST . ZARADI TAKIVA HORA IZBQGMAHME OT BULGARIQ..ostanaha samo *** kato tiq dvamata i vuzrastni hora i deca potencialni emigranti

26

Анонимен

преди 7 години

Няма никакво съмнение, че поничките причиниха смъртта на Тодор.Здрави момчета не могат просто ей така да получат удар без причина!

25

ехе убийци гнусни

преди 7 години

...идва и вашия ред. няма да се скриете от демона с женско име - Немезида(въздаваща заслуженото). тя не е сляпа като демона на правосъдната система" - Темида...

24

RUMEN VASILEV VARNA

преди 7 години

MNOGO ISKAM TEZI DVAMATA DA SI POLU4AT ZASLUJENOTO I DA LEJAT V ZATVORA ....DANO IMA SILA KOQTO DA GI NAKAJE ZA TOVA PRESTYPLENIE ...SAMOOTBRANA...XAXAXA....UBIHA MOM4ETO ...ZATVOR ...ZATVOR ...ZATVOR ..POJELAVAM IM GO 15-20 ...