13

Анонимен

преди 7 години

Пак грижа за човека . Грижете се за правата на емигрантите от Сирия , на техните жени и деца . Следващата стъпка е Сирия да бъде приета в ЕС .

12

drmokrat

преди 7 години

А ще защитава ли механизма закона когато той е не демократичен или противоречи на основните принципи на ЕС, като примерно закона за винетките който противоречи на принципа за свободно придвижване??? за което право се налага да си плащаме. Как точно механизма ще защити демократичния принцип средната заплата в ЕС да е 1200 евро а на Брюкселските депутати да е 25 000 евро. ОЧАКВАМ ОТГОВОР

11

prostete

преди 7 години

задължителен механизъм, който да докладва ежегодно за състоянието на демокрацията, върховенството на закона и основните права във всички държави от ЕС.kakvo obsto ima демокрацията sas задължителен механизъм...Sastojanie na demokraciataalo

10

без ценности

преди 7 години

Западни ценности няма! И не е имало! Ценности е имало по време на Великата френска революция, по времето на Великата Октомврийска революция, по време на гражданската война против фашисткия режим на Франко, по време на Втората световна война, на 9-ти Септември 1944, при победата над монархо-фашизма в България. Тогава много хора са си дали живота за тези ценности. При капитализма ценности няма! Ако някой от вас иска да даде живота си за капитализма, за НАТО, за ЕС, за турците и за Сащ, моля да се обади!

9

демокрация е...

преди 7 години

Демокрация е, когато политиците гледат на нас като на заложници и ни дават в ръцете на алчните канадски и американски концерни. А ние имаме само правото да плащаме високите заплати на политиците.

8

концерни и картели

преди 7 години

Знаете ли какво е ERT и какво е AMUE? Това са инициаторите за създаването на ЕС и тези, които изработват европейските закони за т.н. "Европейска комисия". ERT са 50-те най-големи европейски концерни и картели. Те се грижат за "свободното" придвижване на капиталите, на продуктите, на работната ръка и за общия пазар. Господата от AMUE са, както вече се сещате, лобиистите на големите европейски банки. Те направиха еврото и се "грижат" за него. И двете организации са много потайни и едва ли ще откриете информация за тях.

7

Българина

преди 7 години

На башибозука в брюксел ще му наложа механизъм на запрещение като начало, после парче по парче с ди ейч Ел в необятния и любим близък и не толкова близък изток

6

смЕх

преди 7 години

Интересно ми е кога ще има механизъм за надзор на самозабравилите се брюкселски лентяи .

5

Анонимен

преди 7 години

Може да има надзор върху СПАЗВАНЕТО на човешките права. Ама "надзор на основните права в ЕС" ми звучи като оня някогашен лозунг "Да живее международното положение!".

4

сминдух енд чесън

преди 7 години

Кандидат президента Цачева отсече ,че правата нямат значение в нейните представи за държавност.Чудя се ,а кое има значение?Явно има голямо объркване при нея.015

3

Анонимен

преди 7 години

"Новият механизъм трябва да гарантира, че всички държави членки на ЕС уважават ценностите, заложени в договорите за ЕС"Нали знаете къде да си заврете "ценностите"?

2

Стамат

преди 7 години

ЕС иска механизъм с ел. двигател и накрайник, който мърда напред-назад :-D

1

Анонимен

преди 7 години

И тия в Европарламента се занимават с някакви безсмислици, също като в нашия парламент.