15

не бързай

преди 7 години

Ако никой не беше пожелал да лети, което е невъзможно, хората нямаше да построят самолети. Просто тези които си мечтаят и тези които правят нещата са различни хора.Мен първо ме интересува какъв ще бъде источника на енергия на Марс. Слънчева енергия за компютрите добре, а за совалката, за производството на стъкла като е решил че ще са къщите на тези Марсианци?

14

Анонимен

преди 7 години

Този чешит на тази измислена фирма сигурно гледа много фантастични филми и си мечтае за неща които могат да станат в далечно бъдеще след около 200 години. Ще прави градове на Марс, а първо като за тренировко да направи на Луното , че е по близо пък после на Марс.

13

Анонимен

преди 7 години

гените на хората се променят дори когато сменят климата на местообитанието си на земята , където и да се пресели човечеството извън земята неизбежно ще мутира след няколко поколения

12

MyH40

преди 7 години

Уважаема редакция, какво разбирате под "геодезични куполи"?Или понеже геодезията е екзотична за вас дисциплина, звучи някак по-загадъчно??

11

Анонимен

преди 7 години

Тези които знаят английски могат да гледат thunderf00t в YouTube как го разкъсва :)

10

Анонимен

преди 7 години

Аре стига с този измамник Илон Мъск. До сега само един успешен ракетен опит има, всичко друго е епичен провал. Този ще излезе един от най-големите con artist-и за последните 50-100 години. Хора на Марс през 2025, ама друг път. Даже резервоари не може да направи като хората на тези ракети.Другият му проект HyperLoop и той измама.

9

suncho82

преди 7 години

Да оправят проблема с радиацията и с кацането пък тогава да мислят как да колонизират Марс.

8

Анонимен

преди 7 години

"Ще се използва междупланетен транспорт, смята Илон Мъск"Е какъв друг ще е ако не е междупланетен???? Имаме 2 планети, земя и марс, транспорта между тях е междупланетен, няма да е междугалактически я! Мислете малко преди да пишете.Все едно да кажете транспорта между София и Варна е междуградски. И... това го знаем и какво от това?

7

Лотос

преди 7 години

Най-хубавото на живота на Марс е че няма да има пари. "Той добавя, че миньорите, които ще бъдат наети, ще помогнат за построяването на "огромно пространство за промишлени операции" под земята." Ако е така тези хора без пари ли ще работят?Кой ще им плати и какво ще си купят от Марс?

6

Анонимен

преди 7 години

Дрън-дрън, много слабо дори за писател на фантастика...

5

Стоян

преди 7 години

* Едно е да си го представяш .....Първо човечеството трябва да намери технология да изравни магнитното поле на базите на Марс и на това магнитното поле на Земята и после могат да говорят за колонизация на Марс. Иначе гена на хората и еволюцията им там ще бъде нарушена. И просто ще станат мутанти, дори и без радиация.

4

SpaceX

преди 7 години

Спасе де си, гепили ти ника!

3

Стоян

преди 7 години

Той също добави, че след година или две SpaceX ще пусне публично и визии за това как си представя бъдещия град на Марс.Ено е да си го представяш. Съвсем друго да стане. Хората всъшност изощо не ги интересува как Илон Бъкс си предствя това илои онова колонизиране на Марс, а дали изобщо това дали е възможно. Не е възможно, защото от началото на еволюцията си хората са свикнали с магнитното поле на Земята, което при Марс е различно и тези хора ще имат проблеми с магнитното поле там.

2

Анонимен

преди 7 години

"Чрез своята ситема за междупланетен транспорт той се надява хората да пътуват свободно до червената планета."Значи да очакваме чести катастрофи на автопилота, ако предположим, че ракетата не е гръмнала още на Земята.

1

Анонимен

преди 7 години

Той първо да си оправи ракетите да не гърмят, пък после да обяснява какво ще е бъдещето.