49

Фронто

преди 7 години

Към #38(за цените):Соларът директно преобразува слънчевата енергия в електрическа. При ВЕЦ от пада се върти турбина и се произвежда електричество. АЕЦ и ТЕЦ НЕ произвеждат ел.енергия - произвеждат п А р а ! И от тук следва другото. Пак ще го напиша : ТЕЦ и АЕЦ НЕ произвеждат електричество_вода подгряват!!! Защо тогава цените са наобратно? Защото цялата система/в световенмащаб/е безумие!!! Специално АЕЦ/ЯЕЦ е някакъв кошмар - използваш термоядрена физика за да направиш ... чайник!!!

48

До 51

преди 7 години

Прав си колега! Има и друго-почти при всички договори е предвидено,че при предсрочно прекратяване на договор,виновната страна дължи неустойки на изправната такава до момента! А при този вид договори неустойките са огромни! А е и меко казано липса на управленски качества,да не пуснеш надолу по веригата указания за неприемане фактури и извършване плащания по прекратен договор!Така че обв. в липса на контрол е напълно оправдано! Оше веднъж показват колко са невчасови с управлението!

47

Анонимен

преди 7 години

Не съм привърженик на БСП но в случая Стойнев е прав. Приемането на фактура е равносилно на съгласие със сделката. Това че не е платил предходния министър не означава, че е прекратил договора.

46

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ОВЧия вече има готов раиран костюм!ГЕРБ , му търсят южна килия .

45

Топчо

преди 7 години

Драго пак е прекалил със свиренето на СерГей:)

44

Mopcku_

преди 7 години

Драгомир Стойнев е един от свестните в лявата партия, а вероятно и най-качествения Министър на енергетика, който страната е имала през последните двайсетина години ...

43

избирател

преди 7 години

Кой какво е направил но някои са проявили безстопанственост и крайно време да им се търси отговорност.

42

Смех

преди 7 години

Стойнев за "Белене": Аз спрях плащанията!---------------------------------------------Абе чичка, нали ТИ ДОКАРА УЕСТИНГХАУС с техния реактор за 8 МИЛИАРДА лева.

41

Joko

преди 7 години

До Анонимен 38 За АЕЦ-а ти е МНОГО ПОГРЕШНА сметката !

40

Карамански

преди 7 години

Стойнев лъже!

39

Анонимен

преди 7 години

И бай Ташко,вдигна баджаци и се идиотизира рано,рано!

38

Караманов

преди 7 години

На този му заповядаха да намали тока за да се покажат добри бесепето. А това че нек трупа дългове е без значение.

37

Анонимен

преди 7 години

Защо ли мисля, че Делянчо и Теменужка са от едно котило?

36

анонимен

преди 7 години

Цена на 1 киловатчас произведен от соларни инсталации - 20 стотинки, цена на 1 квч произведен от вятърни генератори - 17 ст, цена на 1 квч произведен от АЕЦ - 4,5 ст (включително разходите за деинсталиране след 50 години). ВЕИ-тата направиха АЕЦ Белене излишна, но АЕЦ Белене ще направи ВЕИ-тата излишни (защото те са неконкурентноспособни спрямо нея).

35

ФАКТ

преди 7 години

ПЪРВИЯ КАБИНЕТ НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ Е СЪСТАВЕН ОТ КРЪГА КАПИТАЛ ВТОРИЯ ОТ ПЕЕВСКИ

34

Анонимен

преди 7 години

Плевневлиев също тръгна срещу Баце в негово интервю днес - Бойко си променя мнението по пет пъти на ден, всичок му е за предпоследно, кой знаес какво ще ни сюрпризира утре!

33

Крупие

преди 7 години

Проверете ако е възможно камерите за години назад в казина Принцес и ще видите Б.Манчев колко милиона евро е изиграл.Почти всяка вечер в разстояние на години играе по куфарче пълно с евра целия персонал знае те се издържат от него.

32

МУТРИТЕ В ЗАТВОРА

преди 7 години

БАЦЕ СЕ Е НАКАЛ ВИЖДА СИ КРАЯ.ПОСЛЕДНА ЗАПОВЕД ОТ БОЙКО КЪМ ПЛАТЕНИТЕ МЕДИИ: СЪСИПЕТЕ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ, ХВЪРЛЯЙТЕ ОГЪН И ЖУПЕЛ!КМЕТОВЕ ПЛАШАТ С УВОЛНЕНИЕ, ВОДЯТ ПОД СТРОЙ ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ НА МИТИНГ НА ЦЕЦКА МАМАТА .Ако не осигуриш трима човека да кибичат пред Цецка Мамата си заплашен с уволнение.Подобаващо се мотивират и *** махали.Те това е любовта на народа към ГЕРБ. Под строй, със заплахи и страх за хляба

31

Анонимен

преди 7 години

Покрай Белене може да се запитаме какво работят прокуратурата и съответните служби

30

wikileaks.npp.belene

преди 7 години

белязан с много технически, политически и финансови проблеми, проектът за АЕЦ Белене продължава да напредва, въпреки категоричните предупреждения от експерти от проекта за безопасността и качеството му.