10

няма такова нещо Еко

преди 7 години

Еко и чисто е само ,ако си го произведеш сам - другото е лъжа и измама. Гледам ги тука едни наели офис в нашия блок ,разпродават си "екото" след 18ч - идат едни ошашавени и омагъосани като сектанти и купуват , на въпроси никакви не отговарят - с триста зора разбрах,че някой техен трябва да те препоръча та да можеш да купуваш. -избиват комплеси- те са избраните и достойните - ХА ХА ХА

9

маке-ариец

преди 7 години

До СЕТАТочно така - никаква СЕТА! *** без визи само в Сибир при Путиня. Там няма ГМО, всичко в концлагерите е сертифицарно по БДС и Путниските държавни стандарти!

8

СЕТА

преди 7 години

Сега одобрената от правителство спогодба СЕТА ще ни покаже био. ГМО ще ни съсипят земята. Ракът ще стане ежедневие за хората.

7

лили

преди 7 години

да спасим бабите и дядовците!

6

Питанка

преди 7 години

Какви биопродукти са това, след като всичко около тях е с гмо?

5

Сертов

преди 7 години

Работя във фирма сертифицирана по ISO9000 участвал съм в процеса по сертификация и съм запознат добреВ общи линии пишем нняколкостотин листа глупости /повечето преписани от тук таме/, идва един сертификиращ орган, плащат му се едни няколко хиляди, органа взима папките прави, се че чете кво сме писали, удря печата и вече имаме сертификат. Слагаме сертификата в рамка и пишем на етикета че продукцията има сертификат. Клиента се радва, Ама каква е реалността, само ние си знаем

4

ами сега

преди 7 години

късам си дюлята от дървото, видимо евростандартна - права, жълта, без петна, измивам я и аха да я захапя една такава сочна, прясна, ароматна..., ама не била екологична - нямала етикет със сертификат за биопроизход и касов бон през сателита, че мога да я ям.

3

Анонимен

преди 7 години

Тая май иска да ни каже, че домати от баба Иванка от село Горно-нанадолнище не са по чисти, био, екологични и т.н. от нейните домати...Жената явно смята, че сме рали по бананови дървета...

2

до 1

преди 7 години

Защото сертифицирането струва пари. Например- 1-звезден хотел, построен и обзаведен като 5-звезден. Единият плаща много по-малко, заради ниската си категория. Да не говорим, че всички екологично чисти препарати са по-скъпи от останалите, имеенно и заради този сертификат. И никой никъде не казва, че конвенционалното не е екологично чисто. Да не говорим, че всичко се тори. В единия случай препаратът е сертифициран, както казахме.

1

Моряк и половина

преди 7 години

А защо тогава " БИОТО" трябва да е по-скъпо, при положение, че няма разходи за химия, А? Нещо не ми е ясно! Маи и тук имаме спекула!