21

СС

преди 7 години

До автора на статията: ТАЛПА = ДЪСКА; ТЪЛПА = МНОЖЕСТВО ОТ ХОРА. Май сме пропуснали няколко урока в училище? :) :)

20

Анонимен

преди 7 години

Не думай Питъре. Ти затова ли не виждаш нищо?

19

Питър

преди 7 години

До Анонимен 23А знаеш ли, драги Анонимен, че всеки вижда в другите онова, което се намира в самия него?

18

Питър

преди 7 години

Моля ви, спрете с дежурното оплюване на всичко и всеки! Това е истински български войник, той ще е един от първите, които ще грабнат оръжието и ще защитят България в случай на чуждо нашествие, докато много от плюещите ще вадят телефоните или ще громят нашественика във ФБ. НЕ ТОЙ е виновен, че нямаме армия и на истинските ни войни се налага да продават знанията, уменията и живота си на чужди каузи и чужди страни!

17

Су 34

преди 7 години

Който ходи в Турция няма начин да нв стане жертва на атентат!

16

анонимен

преди 7 години

поглеждайте за правопис все пак?

15

Анонимен

преди 7 години

Във всички армии те учат да убиваш, това е основната цел на войника да убива бързо, ефикасно и без угризения. Мишените по които стреляш нямат формата на крава, нито на пеликан, мишените имат форма на човек и стрелеца получава най-висока оценка, ако уцели мишената в място което предизвиква моментална свърт за човек.

14

noname

преди 7 години

А нима не всички сме наемници? Всеки работи за пари! Всеки работи за някого!

13

Анонимен

преди 7 години

Автора е до вчера е работил някой гатер и още мусе въртят из главата талпи, капаци и трици.

12

Анонимен

преди 7 години

Как не го е срам да се оплаква я да вземе една пушка и да се облече като военен и да заминава за ФАЩ да се прави на военен да видим. Може би е очаквал да го настанят във 5 звезден хотел със джакузи и шампанско в Афганистан.

11

Анонимен

преди 7 години

Човека обясни по телевизията, че вече е "контрактор" или фирмаджия или наемник. Както искате го разбирайте. Бие се на страната на тия които му плащат. Има си конвенции за това, закони и т.н. Всеки може да стане като него стига да има д упе и *** ;) (и да е без мозък).

10

Анонимен

преди 7 години

"а трябва да се махнеш най-бързо от мястото на взрива, да си далеч от талпата".Това е много правилно, тАлпата е дървена и дебела и може да те удари по главата.

9

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАз пък бях на мисия за 730 дни в родната казарма, плащаха ми по 6 стотинки на денА с какво се хранеше тия 730 дни. Къде нощуваше, къде си купуваше дрехи с тази заплата, как си плащаше отоплението, тока, наема, храната?

8

ШибиРиби

преди 7 години

"трябва да си далеч от талпата"Джорналистиката на Днес си е една чамова талпа

7

Анонимен

преди 7 години

O, sanctas simplicitas! Журналистче неграмотно, обяснявам:- тЪлпа = неорганизирано струпване на голям брой хора на едно място;- тАлпа = голяма и широка дървена дъска. Може би такава те е ударила като малка, та сега имаш проблем с правописа...

6

Анонимен

преди 7 години

Аз пък бях на мисия за 730 дни в родната казарма, плащаха ми по 6 стотинки на ден

5

Анонимен

преди 7 години

Само му вижте погледа типичен наемен убиец като от американски филм. Някой ден ще го изстъргваме от стените в бара от Слънчака при някоя случайна престрелка.

4

weiss

преди 7 години

Тази Камелия Цветанова ли е неграмотна или дежурния редактор? Това, че в Българската армия няма рейнджъри си е едно, че наемник е нещо съвсем различно от случая е друго, но че чак трябва да се пазим от тАлпата си е новост :-)

3

Анонимен

преди 7 години

Хайде стига сте ме занимавали с тоя какво търси в Кербала отишъл на мисия да убива хора за пари. Аз ква мисия имах на плажа в Гърция с една рускиня.

2

Анонимен

преди 7 години

ТОЙ И В КЕРБАЛА БЕШЕ НАЕМНИК.Там нямаше български войници, имаше българи наемници - доброволци, които получаваха по 100 долара на ден + много други екстри.