56

movieman777

преди 4 години

винаги се е криело че има извънземни доритунгуският метеорит е бил летяща чинийка носаго направили метеорит .

55

sandinos

преди 6 години

stiga ste se podigravali i pi6ete gluposti! tva naistina e nqkakav fenomen koito trqbva se izu4ava a ne da se prismivate

54

еврика!

преди 7 години

Сега осъзнавам защо Радев казва,че досега е служил на родината си,а сега щял да служи на нас.Ако не бях прочел тази статия никога не щях да се сетя!Проясни ми се-значи имаме кандидат президент-извънземен,който досега е работел за извънземните,но изберат ли го-става български президент.Направо ми се навързаха работите-отличник бил,чужди езици говорел-да се начудиш как така.Вместо да пие с другите офицери виж го ти с какво се занимавал.Е ако уреди извънземни инвестиции в България-става!

53

Анонимен

преди 7 години

Стават такива работи,най често след 8-та ракия.

52

невидим

преди 7 години

моряко и половина днес коя половина ползваш

51

и ще настъпи мир

преди 7 години

До До 29това ще бъде епична битка в триде, последната холограма над Светия химиград /един от всичките/ ще е най-впечатляваща, а най-забавната част - *** с пера, огърлици и кандила коленичат с песнопения пред железните хвърчащи магарета с премигващи габарити и огнена пара от всичките отвори.

50

Елиън

преди 7 години

Това са били извънземни от далечната омега. След разходката до Балатон са се пренесли над банкя и са оставили дар за един голобрад български юнак. Една книжка с заглавие "Винету". Каза ли му прочетия и със знанията придобити от нея един ден ще управляваш света. Но за да бъде всичко сигурно на тръгване лставили царицата майка Цура да го съзерцава и напъдства през житейския му ***. Но нещеш ли се появил един генер който и на двамцата м*амето км разкатал

49

Боцко

преди 7 години

Съборете покрива, нека звездите влязът и във вашия дом!!!

48

До 29

преди 7 години

Уважаеми дами и господа! Представям ви най-новия модел на либералната пропаганда - заплахи за унищожение от извънземни. Просто гениално!

47

Анонимен

преди 7 години

До муспиЩот са враждебни, муспи. И искат да ни провъзглсят за богове.

46

3615

преди 7 години

Само Тангра ви пази от извънземните, невежи. И само с негова помощ може да ги спрете. И извънземните не са близо до Земята, така че никой човек не е виждал истинско НЛО. НИКОЙ. 3615. 36+15=51( Оттам идва и зона 51 измисленна от извънземните да ви плаши) 3+6+1+5=15 51+15=66 а+5 или 5+1 = 6Или иначе казано 666. Трите шестици. Число на дявола според християните, но и аз съм толерантен към тях като защитават БЪЛГАРИЯ. Но това, че извънземните са далече от Земята не значи, че нямат влияния над нея.

45

Зайко

преди 7 години

До Суека 52по цел свет е така приятел, хората си пазят работата/службата :) никакво изключение. а по оня свят не могат така лесно да покрият авария като чернобил щото направо ги вкарвт в затвора :)

44

Striker

преди 7 години

Абе тва е бил "генерал" Радев на Миг-а! Той и сега ги вижда...

43

M

преди 7 години

Как само пилотите ги виждат тия неща и нито един пътник?

42

Суека

преди 7 години

Ето затова винаги българите няма да се оправиме и ще сме си РОБИ как може нещо толкова сериозно да се премълчава ве мам* ви про*та! Чернобил също премълчахте и все още сърбаме попарата ви комунистическа! Значи само и само да си запазиш работата ставаш скапан РОБ *** без МОРАЛ и без СЪВЕСТ ! Това е оправданието на всеки държавен служител особено от силовите министерства все се оправдават с законите и правилата ... абе *** такива нали за да има ПРОГРЕС трябва да правиш ПРАВИЛНОТО НЕЩО !

41

относителност

преди 7 години

До Анониментова време зависи от марката на батериите и от кой китайски завод е механизма

40

о самота пренаселена

преди 7 години

До Анонименсвят на изкушения за двама - с местните шимпанзета, с конструкторите от пететажния фъркащ блок, или както дойде ябълката?

39

Hex

преди 7 години

Чата заглавието и единственото, което ми идва да попитам е "Какво има простряно по терасите на тази 5 етажна сграда?" :)

38

до 42

преди 7 години

Доста скучен живот живееш :)

37

Анонимен

преди 7 години

Адам и *** са конструирани в лаборатория, те са били предупредени, че ще попаднат в свят на изкушения и не се знае до какво може да доведе липсата им на самоконтрол :D Всички чакат да видят.