51

Армагедон

преди 7 години

Паисий е казал: С единия крак турците са в гроба.

50

Наблюдател

преди 7 години

Агресора си е агресор. Още повече стават нагли защото САЩ ги подържат и си затварят очите! Крим та, Крим, ами северен Кипър от 40 години да не е станал прозрачен?!

49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 44Над България има ли нещо което да лети, освен бухали?летящи ушaнки като мераклията за президент.

48

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 53Турция вече предяви претенции и ще нахлуе с танкове в БГбегай в русия и ще си хепи.

47

Анонимен

преди 7 години

и като имат такава невероятна армия гърците-за какво я ползват...тия турски провокации са ежедневие,а не инцидент..гърците не смеят да гъкнат...тоя път поне минали над безлюден остров - обикновено им летят ниско над покривите по островите защото...Гърция има голямата армия:))))))))))) MNOGO TO4NO KAZANO

46

До ASKER

преди 7 години

Ами няма да е много скоро, най-вероятно този момент няма да го доживееш. Засега в БГ има достатъчно хора да дадат отпор на посредствена армия като турската, независимо че е многобройна.

45

Баце

преди 7 години

Колко самальота можехме да купим с парите дето ги окрадоха червени , сини и пембени? 2 млрд за Белене, 4 млрд за КТБ и т,н. и т.н. Сега пак да гласувам за тях? Ами няма да стане.

44

Анонимен

преди 7 години

Като член на НАТО България не може да има руски оръжия а Гърция от векове играе във клуба на богатите,ето за това гърците имат силна армия а ние нямаме пари за нови линейки.Страшното идва,питайте политиците и историците какво ще правим 2023г когато изтича лозанският договор,ще стоим и гледаме как на избиват ?Турция вече предяви претенции и ще нахлуе с танкове в БГ,сега всички си кротуват но войната идва и не е майтап,не е нещо което ще отмине ей така

43

Shark

преди 7 години

До т. Значи за едни не че е позволено да имат силна армия, просто те имат силни политици, които работят за интересите на страната си, а не продажни к-о-***-лета като нашите.

42

:)))

преди 7 години

и като имат такава невероятна армия гърците-за какво я ползват...тия турски провокации са ежедневие,а не инцидент..гърците не смеят да гъкнат...тоя път поне минали над безлюден остров - обикновено им летят ниско над покривите по островите защото...Гърция има голямата армия:)))))))))))

41

т

преди 7 години

Чудя се как може Гърция, която е малко по-голяма от нас като площ и население, да е въоръжена до зъби, а ние нямаме нищо? Нали беше фалирала държава, нали ни плашеха, че ще станем като гърците? Защо византийците имат такава армия, а нас ни накараха да нарежем всичко с влизането в НАТО? Значи за едни е позволено да имат силна армия, а за други не!

40

Анонимен

преди 7 години

До МучачосЕрдоган чуждото не иска, и неговот си го не дава! Някои от вилайетите на империята са все още под окупация и иншаллах под водачеството на султан Ердоган ще ги върнем в лоното на Високата Порта. Засега султанът е зает с освобождението на мусулския и шамския вилайет. След това иншаллах ще се захване и за румелийския и ще сложи край на вековното българско робство за поробенитемалцинства в българия!

39

Анонимен

преди 7 години

"Над България има ли нещо което да лети, освен бухали?"Над 3000 самолета на денонощие прелитат над България! Не само турците са проззти!

38

Анонимен

преди 7 години

Неоосманската политика на султана в ход! Знаем как завърши предната, тази по-зле! Така е,когато не си вземаш поуки от историята!

37

дА

преди 7 години

Свалете ги!

36

Анонимен

преди 7 години

До BulgaroКъде е общото с това , че самолет е навлязал в гръцка територия с това дали имаме самолети ... За сведене самолет лесно се сваля от земя ... Не мога да разбера щом ви харесва Турция толкова що не живеете там?

35

Анонимен

преди 7 години

Имат самолети летят. Над България има ли нещо което да лети, освен бухали?

34

Професop

преди 7 години

Преборихме корупцията и контрабандата. Построихме арена Армеец, детски градини и площатки, хиляди километри магистрали и северната тангента. Имаме Воля Герб над всичко! Цачева Президент!

33

Анонимен

преди 7 години

Скоро и над Кърджали.

32

бг

преди 7 години

Кюрдите са много полезни за България.