13

Анонимен

преди 7 години

Ти познаваш ли, тази Жена? Говориш така сякаш знаеш, какъв и е дома. Дали е глуповата, меркантилна?! И дали е омъжена, обвързана и с кой?! Явно, нямаш почивен ден да си вреш носа, където не ти е работа.!?

12

Анонимен

преди 7 години

Не е човечна, а е глупава или пък меркантилна.Що се отнася до розовия семеен живот на не малко от кръшкачите, ами така са се уредили. И никак не са малко. Това са просто едни патологични егоисти, но хитри.

11

Анонимен

преди 7 години

Остави илюзиите и се опитай да си подредиш дома.

10

Анонимен

преди 7 години

Този, трябва си изясни отношението с домашната Жена. Ако му е толкова "розов" живота с нея, няма да търси любов и утеха, извън дома. Що се отнася до другата тя провява изключителна преданост и разбиране към него. Не разбирам, защо си губи времето с него и толкова човечна, спрямо него?!

9

Анонимен

преди 7 години

Изградил семейство ала-бала. И на база лицемерие, лъжа заблуда. И другата Жена е впъти по представителна . За това я познават, всички и знаят, че е с него. Дори внимават тя да непрегреши. Да го уведомят на секундата. Но на жена му нищо. Тези, които са наясно крият връзката им. Значи я одобряват, спрямо брака му който е някакъв фарс.

8

до 7

преди 7 години

Така е. Катурнало се гърнето - намерило си похлупака. Бракът и е сделка и по традиция, и според зодиака. Хората са различни. *** за едни е съкровище за други.

7

Цветан

преди 7 години

Намерих снимка на мъжа ми, с друг мъж. Е, кво да правя?

6

Анонимен

преди 7 години

Амиии, това което пише Анонимен 4 е валидно само в някои случаи. Повечето кръшкачи умеят да прикриват забежките си, защото са си подредили точно такова семейство, каквото искат. Избрал си е женичка, която хем му харесва, хем е образцова у дома, хем не го е срам да се представя с нея там, където е средата му и пред хората, от които зависи.Само наивница може да си въобрази, че е значима, ако приеме да бъде "другата жена" в живота на такъв.Има и жени-кръшкачки, които си пазят съпрузите.

5

Анонимен

преди 7 години

поредната *** статия - въреите ли на към края на връзката си ? да, ако мислите за край на връзката си. пффффф

4

Анонимен

преди 7 години

Не.., не обича Жената с нея е заради децата. Дълго време, ако е около него изпитва раздразнение от нея. Става нервен, неспокоен. За това е с друга жена. Тя му дава спокойствие, хубав секс. Преди всичко му е прятел с който споделя. Когато, изпитваш известна раздразнителност от даден човек, трудно се води с него диалог. И още по-трудно се споделя, без притиснения. Живееш с някой, който ти е чужд. Просто е една даденост.

3

Хората са различни

преди 7 години

Само мисли за изневяра, значи :)А какво да кажат хората, които изневеряват, но правят всичко възможно това да не се разчуе, защото държат на брака си и обичат брачната си половинка.Случва се и при двойки, които не са семейни. Може да кръшне, но държи на човека, с когото има сериозна връзка.

2

Astra

преди 7 години

А според зодията как е?

1

Анонимен

преди 7 години

Токсична връзка, а именно правите непосилни неща, но получавате твърде малко. Колкото любов и отношение давате, толкова трябва да получавате. Не можете да накараш дамата да те обича, само когато е в настроение. Защото ти си на 100% прекрасния за нея.