28

златка Главчева

преди 7 години

БЯХ В ДЕНЯ КОГАТО ЦАРЯ СИМЕОН КУБОРГОТСКИ И СПАС ГЪРНЕВСКИ НАПРАВИХА КОПКАТА И ПОСЛЕ 20 ГОДИНИ И ЦАР И ГОСПОДАР ЗАБРАВИХА

27

Анонимен

преди 7 години

До inedТака си ако си християнин и си мислиш, че Бог е безучастен. Това е религия на злото и проповядва, че ненамесата във всяко зло е добро дело. И че Бог седи безучастен. Затова истински вярващите в наши дни са определени като "луди". Затова и съществуват поговорки като тази.

26

ined

преди 7 години

до "знайко" Когато ти говориш с Бог - това е молитва. А когато Бог ти говори, това е шизофрения.

25

анонимен

преди 7 години

Знайко,знайко,нищо не знаеш.Ще узнаеш,но дано не е късно.Не е нужно Бог да ти говори на ушенце.Бярващите говорим с Бога чрез молитвата.На мен също Бог ми е помогнал в трудни моменти.Ако ти не можеш да разбереш това и не можеш да го повярваш,никой не то е виновен.

24

Божил

преди 7 години

Браво на Знайко- наше момче се оказа! Бог с нас и с народа ни- амин!

23

до Божил

преди 7 години

Те и сега половината Асеновград да питаш,ще започнат да ти обясняват,че са с гръцки корени!Много са велики,ей!

22

з н а й к о

преди 7 години

Вярващите, да ми обясняват, на мен?! Не ме разсмивай!Радвам се че стигна до истината, а тя е че бог говори. Е, не с думи а със събития и знаци...но все пак говори. Иначе нямаше да я има вярата, и щеше да си е монолог.

21

До "знайко"

преди 7 години

Бог не говори по наша поръчка,момче- той има далеч по-важна работа от впускането в ненужни празнодумства. Бог говори когато реши а кога и как става това- питай вярващите,те ще ти обяснят.

20

Божил

преди 7 години

Сега местните турци ще беснеят. А знаете ли защо в Асеновград има много турци? Защото някога е имало много гърци- затова!

19

з н а й к о

преди 7 години

До 20Колебаеш се, за едно и също нещо даваш две наименования!?Аз пак казвам че е монолог. А ти...веднъж било вяра, след това същото било Атеизъм?!

18

Анонимен

преди 7 години

Браво! Поздравявам родолюбивите и благочестиви асеновградчани да построят църква.Една добра новина на фона на толкова лоши новини,коиъо ни заливат ежечасно.

17

Анонимен

преди 7 години

до:Знайко Не казва се Атеизъм!

16

з н а й к о

преди 7 години

До 8Когато говориш на бог а той не ти говори, не се казва вяра! Казва се монолог.

15

Анонимен

преди 7 години

В Асеновград много скоро положението ще стане нетърпимо - градът се *** и ислямизира с невиждани темпове. Много често по улиците могат да се видят забулени жени и деца, които възхваляват Аллаха. Каруците по главните улици са ежедневие, ориенталските ритми от телефоните на *** хора - също.Строи се и една от най-големите джамии на Балканите, в близост до махалата. Но за това никой не говори и пише.

14

Анонимен

преди 7 години

Вярата е въпрос на избор! Всеки има право да вярва или да не вярва,но като чета коментарите май Атеизма има превес за съжаление!

13

Анонимен

преди 7 години

"Всички се криете зад маската на големи християни, мюсюлмани..."Ти кой си, че да съдиш останалите? Вгледай се в собствените си грехове!

12

до 9

преди 7 години

Я,намери се един който разбира,как беше...обективната реалност на космоса.Защо използваш понятия, от които както се казва и хал хабер си нямаш?

11

Анонимен

преди 7 години

А виждали ли сте джамията, която се строи в Асеновград? Когато я видях се почудих дали съм в Истанбул или в Москва!

10

Анонимен

преди 7 години

Всички се криете зад маската на големи християни, мюсюлмани, уж добри хора, ама реално колко от Вас имат отворено сърце за всичко в тоя живот, нали тези Ваши учители точно това са искали да Ви предадат, те не са искали да им се кланяте и да ги почитате, а да възприемете учението им и да го интегрирате в поведението си. А най-смешно ми е когато политиката и религията вървят ръка за ръка.

9

Анонимен

преди 7 години

Аз не съм виновен, че мюсюлманите живеят в 15 век и представите им за света и живота са ограничени. Но не мисля да падам на тяхното ниво на съзнание и да се състезавам с тях да строя храмове и да си губя времето в неща, които нямат никакво значение, най-малко имат нещо общо с обективната реалност на космоса.