17

Американ

преди 7 години

Като не могат да я санкционират за броя на псетата могат да я санкционират за шума - нарушаване на обшествения ред. Защо не го правят, тези "много работещи специалисти" ?Мързел и некадърност..

16

Мунчо

преди 7 години

Държава няма но пък има разни отрови...

15

Анонимен

преди 7 години

Аз имам куче и знам колко грижа иска едно и то малка порода, а в т.нар. развъдници условията са по-близо до кучешки концлагер отколкото друго. Въпросната госпожа има ли една касова бележка за продадено куче? Касов апарат има ли изобщо, и то по изисквания безжичен с връзка с НАП?

14

мевидим

преди 7 години

хората са *** а не кучетата в тази държава.за беззаконието в тази държава е виновен човешкия материал който нищо не го интересува освен личният интерес. Това е българина а после типично по български кучетата му виновни. а от къде идват бездомните кучета? от вашите вили и дворове,когато не ви трябват ги пускат на двобода.за това общините трябва да проведат повсеместна маркировка с чипове по вили и дворове .и когато хванат бездомно куче и се види на кого е глоба 2000 лв.българина само от това го страх.

13

Анонимен

преди 7 години

ТОВА НА НОМЕР 2 КУЧЕ ЛИ Е?

12

.

преди 7 години

направете си звуково плашилодомашно сготвено не излиза повече от 30лв - купешки ги има към 100Outdoor Ultrasonic Pest Repeller

11

Анонимен

преди 7 години

Мързи ги да се занимават. Ако искаха можеха лесно да я проверят дали е платила данък за всяко куче, дали има право да развива такава търговска дейност, дали е подала правилна декларация за доходите, дали са спазени правата на животните, дали не се гладат в мизерия, дали са чипирани, дали са имунизирани за да не предизвикат някоя епидемия

10

Анонимен

преди 7 години

Повече от две кучета в един двор не трябва да се разрешава. Изключението е само когато се родят малки кученца. Кучетата не са опасни, когато са сами, но също както и хората, като станат голяма група стават опасни. Мигрант като срещнеш едва ли те е страх, но група от 30 мигранти я заобикаляш отдалеч.

9

Анонимен

преди 7 години

То да беше само там. В Кокаляне, което също е към Панчарево, също има поне един такъв такъв двор пълен с кучета.

8

Нед

преди 7 години

После се чудите от къде идват уличните кучета!!Спрете тези дето развъждат за пари , задължителна кастрация , ако не да се плаща 500лв на година данък и да видим дали ще има изхвърлени и некастрирани животни.Обичам кучетата ,но има решение на проблема , няма желание от държавата.Безплатни кастрации за пенсионерите по селата и вилните зони , на *** също.Само дето тогава общините няма да блажат от парите за бездомните животни , а никой освен тях не получава пари от държавата :):)

7

melinda.faella

преди 7 години

До АнонименТОВ Е ДЪРЖАВА КОЯТО НЕ Е ДЪРЖАВА! В КОЯ ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА ЩЕ ЛАЯТ КУЧЕТА И НА ХОРАТА ЩЕ СЕ ГОВОРИ ЗА ТОЧКИ В ЗАКОНА!НЯМА ТАКАВА ,А ТУК СМЕ БЕТЕР ИНДИЯ , НИКОГА НЯМА ДА ИМА РЕД НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ ВЕЧЕ В ТАЯ НЕОПРАВНА И КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА-МАФИЯ!

6

Анонимен

преди 7 години

Така е в държава, където помиЙАрите имат повече права от хората!

5

Анонимен

преди 7 години

Така е в държава, където *** имат повече права от хората!

4

ДО КУЧКАР 2

преди 7 години

Ти изчезвай незабавно! Вън кучкарите, трябват ни хора дето гледат деца, а не Поми-яри

3

Анонимен

преди 7 години

То да е само там тия *** и из ловеч цяло лято сега са се омели но няма контрол има пак лаят две три минат квартални

2

Анонимен

преди 7 години

такова беззаконие може да процъфтява само в просперираща гербаджийска българия

1

Моряк и половина

преди 7 години

Да няма награда, за най-*** статия!?