57

Наблюдател

преди 7 години

Обясненията на това недоразумение Бъчварова са точно = 0

56

Анонимен

преди 7 години

Лагери направихте, а бял фосфор подготвихте ли за тях? Поредната недовършена работа!

55

До 63

преди 7 години

Това, което се случва през последните 1-2 години в Европа, включително и в България, няма нищо общо с българските мюсюлмани.Тук говорим за дошли от далече, нахлуващи големи човешки маси, които явно не щат да работят. Защо са дошли? И колко са между тях опасните, внедрени, за да са готови да правят атентати? Ето това са проблемите, които ни тревожат.

54

От 62

преди 7 години

До 62 от Стар НаборНяма как да ти обясня, защото си невярващ (макар, че живееш в християнска страна). За да ме разбереш трябва да си умен и вярваш, а ти си само умен. Със светската си логика няма да ме разбереш.Но поне е хубаво, че си против нашествениците, тук сме на едно мнение.

53

Az

преди 7 години

Нахлуване не значи ли безпрепятствено да минат през границата където си искат - значи признават и медиите , че границата слабо или почти не се пази

52

до 62 от Германия

преди 7 години

Хич не е клекнала Германия, наистина бавно се събуди, но гледай от сега нататък какво ще става. За справка виж в тюба "празнинствата" на 3.10. в Дрезден, напомнящи 40- годишнината на ГДР 1989 г. Съпротивата срещу безкрупулния РЕЖИМ на Меркел расте от ден на ден !

51

до 62 от Стар Набор

преди 7 години

С молитви нищо няма да стане. Защо Господ не помогна на изкланите в Църквата в Батак ?Тази *** разбира само от твърда съпротива, и се смей на пацифизъма Ви !

50

АК47

преди 7 години

e най добрата мярка за безопасност , а не:"Една от мерките в тази степен на опасност е да се създадат условия за безпроблемно настаняване на бежанци в центрове от временен тип - фургони."Български Мъже, спомнете си КЛЕТВАТА дадена от нас при влизането в казармата !!!

49

За неразбралите:

преди 7 години

Целият процес с т. нар. мигранти е организиран и планиран с цел унищожаване на Европа чрез демографски срив, ислямизация, джихад, премахване на Християнството и терористични актове. Финансирането на бежанците е голямо, натиска върху ВСИЧКИ европейски страни е голям и познайте от кой се осъществява. Щом Германия клекна, какво остава за другите по-малки страни? Молете се за България, само Господ може да ни помогне!

48

Незабавно!

преди 7 години

Р Е Ф Е Р Е Н Д У М - това е решението на проблема!Става въпрос за земята ни, за бъдещия състав на нашата нация, за генофонда ни, а също и за това, с колко процента ще нарасне броят на хрантутниците, които ще са на гърба на българския данъкоплатец. Какви по-важни въпроси може да има?Вижте гащарестата леля на снимката. Никога не е работила и не мисли да работи. Когато са я възпитавали, са й внушили, че трябва да роди колкото е възможно повече деца, на които е нужно да зубрят Корана, нищо друго

47

Анонимен

преди 7 години

Или коридор към Германия, или да ги връщат обратно в държавата, от която са влезли.Щом идват през южната ни граница, значи прииждат от Турция или Гърция.

46

Анонимен

преди 7 години

те ще прегазят цяла граница,тя зад една порта на лагера ще ги задържа ? осигурете им коридор към германия !!!!!!!!!!!!!!!!!

45

Реалист

преди 7 години

С 2000 военни до къде и за коя граница по напред!?

44

Граничар

преди 7 години

До Анонимен Да, крайно време е вече да се стреля по всеки, опитващ се нелегално да премине границата ни! Който иска убежище, да го иска на КПП!

43

Реалист

преди 7 години

Момчета от запаса стягайте багажа.

42

Ген. Боко Тиквата

преди 7 години

"Когато моят Господар говори и претендира, аз трябва да мълча и да изпълнявам!"Ердоган е поставил срок на марионетките си от ГРОБ да подготвят терена за ислямската инвазия след Нова година и така и ще стане. Ако продължаваме да стоим безучастни и да търпим управляващите престъпници и българоубийци скоро ще загубим Южна България, а след това и цялата. Историята от 14 век се повтаря, а "съюзниците" ни от Запада отново ще потриват доволно ръце.Опомнете се, безумци!

41

emiliaaaa

преди 7 години

проклети, трижди проклети да са *** и техните слуги. и меркел и клинтън ше горят в 9 тия круг на АДА!!!!КЛЕТВИТЕ ЗАСТИГНАХА ЖЕЛЮ, КУБОРГОТА И ПРЕЗИДЕНТА - ДА СЕ ГОТВЯТ СЛЕДВАЩИТЕ!!!!!!!!!!

40

ъ

преди 7 години

Яснооо....обновяването на българския генофонд да започне сега!

39

Обяснение

преди 7 години

Ако още някой не е разбрал, това е началото на Третата световна война, началото на Края на света!Явно човечеството не е достигнало до ниво на интелекта, достатъчно за да оцелее!Който ни е пръкнал, да мисли за нов проект, този се скапа...!

38

Циник

преди 7 години

Ограда има за нелегалните....хм....тук говорим за 700 000 легални , които бат'Бойка е обещал да "поеме" по заповед на Мурксел (Меркел) ханъм! Нелегалните ще са един вид "extra"Боже, пази България!