50

Xexe

преди 7 години

Тия канадци да си е.ат май.ата васали са на Сащ ама като изетят булавите друго ще запеят!Смешна нация държат втората по-големина територия след Русия а са 35 милиона!Ай сик тир!

49

Анонимен

преди 7 години

Никога .

48

Защо няма становище?

преди 7 години

Пак питам:По Закон трябва да има становище на Министерски съвет от Комисия - няма Комисия, няма становище?След което Становището подлежи на дебати в НС - защо няма такива?Как така някой еднолично ще решава, дали да се приеме, или не подобно Споразумение, след като няма правно образование, икономическо - експертно такова.Защо няма Референдум по толкова важен въпрос?Защо няма публични дебати на експерти по национални медии, от нашите данъци плащаме на тези медии. Това ли е "Демокрацията"?!

47

Пълният текст

преди 7 години

До Пълният текст СЕТАЕто го: trade.ec.europa.eu/doclib/docs/2014/september/tradoc_152806.pdf. Приятно четене (1598 страници).

46

Пълният текст СЕТА

преди 7 години

Дайте линка към пълният текст на СЕТА, ама пълният. Защо, ако, Борисов е дал съгласието си, този въпрос не е бил обсъждан предварително? Със всички клаузи и анекси на това споразумение. Защо медиите смесиха, визите за Канада, което е отделен въпрос с подписването на СЕТА. Защо има пълно медийно затъмнение относно СЕТА, няма референдум за БГ. Как еднолично, без да има дебати и становище на МС, Борисов дава разрешение? Еднолично беше при Тодор Живков, а той беше диктатор.

45

До Анонимен 46

преди 7 години

До Анонимен 46: Личи си, че говориш наизуст и каквото си чул(а) тук-там и не си си направил(а) труда дори малко да се разровиш да попочетеш що е то СЕТА. Защото ако го беше направил(а), щеше да знаеш, че текстът на СЕТА е ПУБЛИЧЕН от 2009-та или 2011-та (не си спомням точно). Оценките за въздействие - също. Вярвайте на очите си и използвайте главите си!

44

Циганин

преди 7 години

По правоподно е заглавието да е : САЩ даде на Белгия .... .

43

nina

преди 7 години

Ултиматум? А къде ви остана "ценността" ДЕМОКРАЦИЯ? Или по ценностите на ЕС никой няма право да има собствено, различно от "стадото" мнение?!

42

фактор

преди 7 години

Ще клекне и тази провинция -я нашите как клека постояно и сега клекнаха и подписаха и визи канадски няма .)

41

Захари

преди 7 години

Не ви щем ни гмо-то, ни меда!

40

Аман от Ганьовци

преди 7 години

Като ви чета словесната диария ми става ясно колко разбирате от бизнес. 100% съм сигурен ,че плюещите против СЕТА никога не са виждали 20 000лв накуп. Тръгнали да дават мнение за трилиони.......Гледайте си мизерния живот и оставете бизнеса на тези които му разбират. Ако сте много умни, станете бизнесмени по света и се докажете.

39

Анонимен

преди 7 години

На Берлинският конгрес никой не е питал България какво мисил по въпроса!

38

Анонимен

преди 7 години

Лидерът на валония, окончателно кааз НЕ на всякакви ултиматури!

37

Евролюб

преди 7 години

До БГ каза НЕ на СЕТАБългарските евродепутати, както и всички останали, не са подписвали СЕТА, тъй като споразумението ще отиде в парламента, след като бъде подписано от ЕС от името на страните членки. Бойко Борисов вече даде съгласие СЕТА да бъде подписано от името на България миналата седмица

36

БГ каза НЕ на СЕТА

преди 7 години

Искам да попитам, кои евродепутати са подписали СЕТА. България не го е подписала, за да го подпише трябва да се пита българският народ - референдум по този въпрос не е имало. Та кои български евродепутати са подписали поредното предателство? Ей така след време да им се търси наказателна отговорност. Как така никой не знае за нещо, което е подписано, при наличие, че трябва да има дебати в НС. Отново грубо е показена Конституцията на РБ. Питам, кой подписа СЕТА - искам имена?!

35

Kom

преди 7 години

V bg veche sa publikuvali v bg mediite i komentirali tesi dokumenti li?!

34

до 37

преди 7 години

Няма да те лъжа замислям се. Преди да дойда на запад го бленувах. Сега се чудя накъде да хвана, само да не е запад. Оказа се, че всичко е маркетинг. Затъжих се за соца. срещу който така роптах.

33

Анонимен

преди 7 години

""Издаването на ултиматуми не е съвместимо с упражняване на демократичното право", казал Маньет."Евала, каза им го.

32

Циник до 32

преди 7 години

За мен не бери грижа....ако пожелая поне мога да си го позволя...а такива посткомунистически огризки от Лентата на Карбовски - като теб ще си останат в блатото да плюят жлъч из форумите! Веселке , чадо лоботомирано - ти ли си? Още ти държи влага , след повече от година.Разбра ли какво е паста? Не е парче торта в махленската сладкарница......пхахаха

31

Анонимен

преди 7 години

До ЦиникЕе сега ще трябва от Германия да мигрираш в Русия за да избягаш от оковите на тиранина от сащ... Да сарказма е включен.