24

Анонимен

преди 7 години

Стига с тая простотия високо и ниско образовани всички могат да четат има които се интересуват от здравето си и които не се интересуват а това няма нищо общо с образованието едни се тъпчат защото разчитат че портфейла ще плати за здраве а други нямат тази възможност и са принудени да ядат отровни и евтини храни не по своя воля образованието е тооолкова далече от проблема само глупав може да стигне до този извод че ако си учил и край всичко което правиш е правилно

23

Анонимен

преди 7 години

Ега нема да зарупам половин кило зелянчук на ден!

22

dp

преди 7 години

"Здравословното" хранене по бабешки за съжаление е отдавна в миналото.При тая пренаселеност просто НЯМА храна от градината за всичките 7 милиарда.Човек трябва да разчита на обратните си връзки - вкусовите ни рецептори затова са ни дадени и работят доста добре - и да подбира колкото може от каквото има налично, това е положението.Всякакви излияния против ГМО, това или онова, са просто вреслива пропаганда непредлагаща алтернатива.

21

123

преди 7 години

След подписване на СЕТА европейците ще се хранят здравословно с американски ГМО.

20

Анонимен

преди 7 години

Тази статистика от къде си я извадиха?

19

Анонимен

преди 7 години

Е затова умния български народ е измислил миш-маша, кюпоолуто, лютеницата и гювеча. А френските плагиатори се опитват да ни ги краднат под пляканото си име рататуй. Съд до дупка в Хага

18

Анонимен

преди 7 години

Бях на така наречения фермерски пазар -арка "Вл.Заимов".Там имаше всичко друго,но не и зеленчуци-торти,сладки,сандвичи,тук-там сиренце и кашкавал на тройни цени и това беше.Къде бяха зеленчуците от градините,не знам.

17

Анонимен

преди 7 години

Смеем ли да ги ядем,като са бъкани с нитрати.Кой контролира бай м.а.н.г.ал на пазара от къде са му зеленчуците?НИКОЙ!!!

16

ля ля

преди 7 години

много се радвам че такова им е заключението!!!българското не мож го фана :) най-вкусно !!! и да го **хат тяхните полски заместители!

15

Не, мерси!

преди 7 години

Консумирайте .... какво? Зеленчуци ли? От хибридни семена? От фабриката за отрова Monsanto? С торове и пестициди от Bayer? От братска Холандия? Не, мерси! Предпочитам да умра от естествена смърт!

14

Анонимен

преди 7 години

Все съм се чудила колко е една порция плодове. Благодаря за информацията. Било 100 грама. Т.е. ако изям една ябълка от 200 грама, ще съм приела 2 порции, един грейпфрут - още повече. На европейците тумбаците им са разширени. Аз 500 грама пресен фураж наистина рядко поглъщам на ден.

13

Зиг

преди 7 години

До ivoЗависи от консистенцията...

12

11

преди 7 години

Мдааа, яденето на зеленчуци не им се отразява добре на акъла - няма го.

11

Анонимен

преди 7 години

имам доста познати които ги мъчи подаграта. това е сигурно от недояждане.

10

ivo

преди 7 години

Само да попитам,аз ходя по 3-4 пъти на ден по голяма нужда,това според нормите на ЕС нормално ли е или не,да не ми доиде някоя глоба,че да се чудя как да я плащам

9

дрън дрън,ама дрън

преди 7 години

Англичаните ядът месо,бекони,масло ,сметани и малко плодове ,защото там са ужасно безвкусни,само малини,ягоди и ябълки стават другото е мъкаааа !в България е Рай на плодове и зеленчуци .

8

Анонимен

преди 7 години

Eвростат = Пунтамара

7

Анонимен

преди 7 години

По добре да ядеш машинно масло от колкото плодовете и зеленчуците които ни продават(пълни с какво ли не).Да не говорим за месата ,саламите ,хляба ....... абе всичко е леш.

6

Анонимен

преди 7 години

Като ни заливат със скъпи, безвкусни *** от Турция, с което подкопават нашето земеделие, как да консумираме повече? Всичко се пръска с един тон пестициди, дори картофите вече не са български.

5

Зъбльо

преди 7 години

Ти не си никакъв моряк и половина, а си най-обикновен кукуряк и три четвърти!