35

Анонимен

преди 7 години

До 40 (убеждавам ви че)Споделям същото мнение от личен опит. В Русия животът е див, груб, без никакъв конфорт.

34

BURZUM

преди 7 години

Ако българите се преселят в Сибир ще измрат за едно поколение....

33

Анонимен

преди 7 години

В Русия всяка техника се ползва докато се строши. Пари за рез.части няма. Ако знаете по малките градчета и села какви москвета и цигулки се движат ако не сте християнин ще приемете православието веднага само и само за да можете да се прекръсти те.

32

Фронто

преди 7 години

Трагедия е.Бог да прости загиналите. Но за нас е важно друго, да огласяват в с и ч к и и всякаквите ядрени аварии! Това засяга целия свят!

31

убеждавам ви че

преди 7 години

всеки който е бил в Коми или която и да е друга част на русия едва ли ще продължи да бъде русофил дори и да е бил русофил преди посещението си ! В русия е такъв ужас ,руснаците са такива диваци ,че дори и русофил да си ще се откажеш от русофилството още в момента в който се запознаеш по-отблизо с руснаците ,с манталитета им и начинът им на живот

30

До Станой

преди 7 години

За условията в Коми си прав.За русофилството си далече от истината.Това бяха бедни хора,заминали по икономически причини.Сред тях нямаше партийни секратари,дори и членове на БКП.

29

само в Коми ли ?!

преди 7 години

До АнонименМизерията е в цяла русия ,а не само в Коми !

28

Анонимен

преди 7 години

В коми имаше само мизерия.

27

До Станой

преди 7 години

Разказваш някакви вицове.Случайно съм бил в Коми по онова време.В района,в който работеха българи,не само че нямаше летище,но нямаше и достатъчно голяма площадка или асфалтирано шосе,но което да кацне самолет.Единственото летище беше в столицата Сиктивкар

26

Българин

преди 7 години

Чета някои коментари по темата и ми става жал, че в държавата ни има толкова умствено ограничени хора.

25

Анонимен

преди 7 години

Работят по три версии за пияния пилот нищо, е като намерят трупа му нека го арестуват.

24

до 27

преди 7 години

Що пишеш глупости! Ще завържат вратата на самолета с тел! Нали ако се вдигне на над 3000 метра, такава врата, няма да осигури херметичност на салона и пътниците ще пострадат. Освен това има опасност и от взривна декомпресия. Ама те руснаците скоро са излезли от пещерите и не знаят такива подробности:-)

23

Анонимен

преди 7 години

Такова е ежедневието там.

22

факт

преди 7 години

В България ,в Европа и в САЩ няма да видите пияндета през работно време ,дори и да има те са рядкост и ги уволняват от работа ,но в русия почти всички са пияни на работното си място ! Който не е ходил в русия само той не знае !

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен..............И не тогава, когато почина момчето............Ами може да влезеш във форумите русофилче и да провериш какво е останало от русофилските "съболезнования" за смъртта на президентския син. Не да пишеш глупости как "фобите" нямали морал. Напротив у вас липсва елементарен морал щом най-безобидното писание тогава бе "Бог бави , но не забравя".

20

Българин

преди 7 години

Лека им пръст.

19

руско пиянде

преди 7 години

" велика нация сме ние руснаците " !

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 19Ако до 1 минута не напишеш кои руски форуми следиш, те обявявам за гну-сен долен лъжец!

17

Анонимен

преди 7 години

руските форуми преливаха от радостно цвилене за атентатите в париж и даже съжаляваха че жертвите са по малко от 1000

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8Лъжеш! Ако кажеш как се подиграваха с нашия мил президент, ще те подкрепя с две ръце! И не тогава, когато почина момчето (То пък едно събитие от планетарен мащаб! Изобщо никой не спомена за това!), а сега! Има такава Божа заповед: "Не лъжи!", ама фобите ги клати само фобията, за морал не ги търси!