10

кайлиец

преди 7 години

Спокойно, докато се дотътри линейката от Бургас, човека вече ще сме го погребали ... поне предишния ахмет закупи парцел за разширяване на гробищата ... предвидливи хора ... закривай!!!

9

Дедо

преди 7 години

Катаджиите да не са се крили отново в храстите и от там да са махали с палката .Да се радват, че някой не ги е помислил за бандити и да ги отстреля с ловната пушка ....

8

!?

преди 7 години

Прочетете Закона , нямаш право да разкарваш хора с личен автомобил , нищо против , но да си беше изкарал едно разрешително , да си плати акциза и да им взима пари , и всички щастливи .. Преди години беше на мода разни самозванци от село да разкарват хората на цената на билета , уж услуга им правят .

7

Анонимен

преди 7 години

българската полиция е пълна с тапири!! Кой нормален българин ще стане американо-турски *** за пари!?Смърт за полицията!!

6

Хейтър Тролев

преди 7 години

Хахаха после се чудим как може някой да прегази човек на пътя и да не разбере , ам като този , карат си бавно и се оглеждат на 4 страни.

5

аз там

преди 7 години

Що все някаква простотия трябва да се случи, за да се обърне някой и към тия места. Макар и само популизъм да е в случая. Слушкай (гласувай) и Татко (БайХуй, мамата на нацията, Цецо) ще ти купим колело (АЕЦ)

4

Анонимен

преди 7 години

което се очаква да се случи догодина......................на москов тати ще му купи колело,ама друг път!

3

Анонимен

преди 7 години

За да не ги види или е бил много разсеян или тези са се били скрили много на дълбоко в храстите

2

ANonimUS

преди 7 години

Лекар, шофьор и мед. сестра стигат за Тройка! За по-интимен мед. екип - шофьор и лекарка!

1

Анонимен

преди 7 години

Една линейка, а кой ще работи там? Поне 5 лекари и 5 шофьора и минимум 5 сестри. Всъщност се нарича филиал на Спешна помощ