14

Шаран БГ

преди 7 години

А "опит за бягство" няма ли ?

13

Анонимен

преди 7 години

А може просто да умре по естествен начин преди да е почнало делото.

12

Анонимен

преди 7 години

За такива гадове само електрически стол.

11

neo5

преди 7 години

"Назъм Назми с разстреля хладнокръвно и без причина преди 10 години таксиджията Димитър Янакиев-Бимбо. Тогава от полицията обявиха, че е извършил екзекуцията не за друго, а защото тренирал, за да стане професионален убиец."Леле майна... хич не са добре нещата, ще стават все по-зле..

10

възмутен

преди 7 години

М и за какви условия да е доволен че все още не е въведено смъртното наказание благодарение на Желю който го отмени но на оня свят в пъкала да гори.Ако имаше смъртно наказание досега щяха да го забравят и нямаше да харчим пари за издръжка.Тези с доживотните са само бреме на държавата да ги обгрижва и издържа .

9

Анонимен

преди 7 години

Както казва заместник-директорът на Bang Kwang - This is a prison not a hotel. Нормално е условията да са крайно мизерни, иначе ще има много желаещи да влязат съответно висока престъпност и много рецидиви.

8

Анонимен

преди 7 години

Единственото, на което има право да иска, е да му се даде въже за да се обеси!

7

Как Сийка

преди 7 години

Ами ще иска ами,като си има всичко останало,стои по цял ден в килията си и мисли какъв казус да създаде на работещите в затвора!Абе,аланкоолу,ако си искал да си имаш нещо,ти трябва да си заслужил,а ти УМИШЛЕНО И ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЕ СИ УБИЛ ЧОВЕК и сега се правиш на интересен,а трябва както си постъпил с човека така и с теб да постъ пят ! Малко ти е ,както и да постъпят с теб-НЯМАШ ПРАВО НА НИКАКВИ ИСКАНИЯ! Да си си седял тихо и кротко,а не да се правиш на бабаит! Сега си сърбай каквото си надробил!

6

Анонимен

преди 7 години

Гад *** мри в затвора.И ти пожелавам всека вечер да имаш неканени гости.

5

Борчето

преди 7 години

А борче в *** не ще ли?

4

905

преди 7 години

Аз пък искам 100 млн. долара. Ай ся да видим кой иска повече.

3

луцифер

преди 7 години

*** искаш ли

2

Дедо мъди

преди 7 години

Полицията в България как па не се научи от мириканските си колеги ,че такива като Назъм Назми за най-малка съпротива при арест се отстрелват и това пести пари на данъкоплатците!

1

Анонимен

преди 7 години

Ами прав е човека,макар и убиец. Ей го йоско, дето краде с гагаозко и той убиец, ама разиграва циркове,куцука, въргаля се и хоп в килията дограма, настилки, екстри. Примери безброй.