243

Коко

преди 7 години

Ако се доставят на противниците на Асад,не на идилците десетина противосамолетни ракети русският цирк "Богатир" ще прекрати представленията...

242

Иван

преди 7 години

Елементарно Уотсън, щото няма два...

241

Брусли

преди 7 години

Давайте братушки, бой по краварските сбирщини. В ръцета на юнак и тоягата е страшно оръжие:-)

240

Анонимен

преди 7 години

Това чудо на техниката пуши толкова много, че няма как да бъде засечено точно. Всяка противокорабна ракета опушва сензорите си със сажди до състояние на пълен мрак. СТЕЛТ технология, нямаща аналог. Така си пада на кораба без да гръмне, а чешката пожарна кола от 1982 г. на борда, грижливо я измива и я прибират за разсекретяване на вражеската техника. Тоя авио-космически колобльонок е неуязвим.

239

Боби

преди 7 години

До JojoЙо Йо Още преди ВБ и Франция да предадат Чехословакия на Хитлер СССР е декларирала готовност да гарантира суверенитета(с войски ако трябва) на Чехите и Словаците. Ама нейсе реално Хитлер е УДВОИЛ Производствения си потенциал с това действие от страна на западните Сили. Малко преди подписване на Рибентроп-*** Пакта в Европа всички са имали някакви договори ако стане Война освен СССР. Сталин е бил принуден да приеме иначе остава сам срещу всички.

238

Jojo

преди 7 години

До 284Заблуждението е липса на знания, които на теб ти липсват.Чърчил не е допринасял за никаква война между Сталин и Хитлер.Сталин сам си е стиснал ръката с Хитлер първо за атака над Полша, а после и за останалата Европа.Единствения който се противопоставя на това е Чърчил. Ходи чети малко инвалидд исторически. Не знам САЩ какви са...ама ти определено, не си освободител на нищоо.Митичното злато така и не е намерено детските ти истории не вървят.

237

Боби

преди 7 години

До БобиСориииБългаеия 50 000

236

Боби

преди 7 години

До 283Банките на САЩ в разрез с политикатс на Рузвелт спонсорират Хитлер. Заемите не са върнатиЛендЛиз към Великобритания е (11) единадесет пъти по-голям от този към СССРСАЩ и е обявена война от Германия след Пърл ХарборСАЩ имат около 540 000 жертви за периода 1930(Нападение на Япония над Китай) 1945 (Качитулация Япония)КИТАЙ 35 МИЛСССР 27-28 МИЛБЪЛГАРИЯ 500 000

235

Анонимен

преди 7 години

Jojo ти си най заблуденият *** който се мотае по този сайт. Лично Чърчил който беше полукравар допринесе за войната между Хитлер и Сталин и след това раздаде всичко на краварите. И него го мислят за най великия британец, а той разруши империята. След войната краварите станаха господарите на света с британските дългове и хитлериското злато заграбено от европейските народи. Благодаря на освободителите кравари, но аз лично бих предпочел да говоря сега немски.

234

Jojo

преди 7 години

До 246Ти колко трябва да си невеж, за да питаш такъв въпрос.1. Армията на САЩ се включва във войната след 100 молби на почти цяла Европа.2. Преди да влезе в Нормандия САЩ водят месеци война в морето с Хитлер, за да отвори коридорите към почти умрялата Европа.3. САЩ хвърля милиардите във войната с Хитлер, която Сталин подпали с Хитлер.Малко уважение към "краварите" покажи неввеж бедден и страхлиив. Русия е дала жертви заради алчността и неподготвеността си. Какво ти е виновна Америка?

233

Анонимен

преди 7 години

До унищожението на свет-263Съгласен. Твоето твърдение вече е доказано от Чернобилския инцидент.

232

Анонимен

преди 7 години

НАТО е покровител на тероризма. Трепери за Алепо, което е доказателство, че там на терористите са прикачени военни инструктори. Не им пука за гражданите и е безспорно. Вчера пак бомбандираха храм в Ирак. Ако е грешка защо няма оставка на някой военен министър?

231

Анонимен

преди 7 години

От самолетоносачи имат нужда само тези, които водят войни далеч от родината си, т.е. АГРЕСОРИТЕ!

230

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКойто има добра авиация и не е подъл агресор, като САЩ се оправя и с един самолетоносач. На САЩ и 1000 няма да им стигнат при блестящите ВКС и безупречното ПВО на Русия.

229

Гоу Путин, гоу

преди 7 години

Пука му на Путин, че на някой ще му се усложни геополитиката...Ми да му се уложни, а то ианче целия свят ще залее в кървища и хаос.

228

Анонимен

преди 7 години

Лелееее..... много страшно и велико било джуджето. Цел самолетоносач имало.

227

Анонимен

преди 7 години

Изкараха мечката от бърлогата, ами сега къв ще го работиме?

226

Анонимен

преди 7 години

ми така му е кеф ама ние какво да покажем-един гол !

225

Анонимен

преди 7 години

И нарочно ще минат съвсем бавно, а и може да закъса точно в Ламанша:-):-):-)

224

Базик

преди 7 години

Я виж как *** ги изненада и излезе в гръб на противоракетната защита в Полша, Румъния и тнт. Ще мине на десатина киломнтри от Англия и Франция. Ха,ха умрем от смех:-):-):-):-):-)