9

Аха

преди 7 години

Съвременната пшеница е толкова модифицирана, че няма почти нищо общо с естественото растение. 80% глутен и нищо полезно, после що хората дебелеят и боледуват.

8

Анонимен

преди 7 години

Защото има всичко друго а *** не и брашно. Хлябът е тялото Христово но не и това което ни продават и наричат хляб.

7

Анонимен

преди 7 години

Защото има всичко друго а *** не и брашно.

6

Flex

преди 7 години

Ако искате да видите колко "постна" е пшеницата, пишете в ютуб "pidgeon open grain" и... бхх... това гълъба е наистина тъпо животно.

5

вгр

преди 7 години

Пра баба ми ми разказваше как рускаците гонеха турците... Не се знаеше на колко е години, защото това не се записвало - криели децата от турците. И много други роднини и познати знам, чиито ГЛАВНА ХРАНА Е БИЛ ИСТИНСКИ ХЛЯБ, ИСТИНСКО СИРЕНЕ, ЯИЦА, ЛУК И ПОД. СЕГА МОЖЕ БИ НОВИЯ ХЛЯБ, МЛЯКО И ВСИЧКО КОЕТО СЕ ПРЕДЛАГА ВЕЧЕ Е ВРЕДНО... ЗАЩО ЛИ СИ ГУБЯТ ВРЕМЕТО ТЕЗИ ХОРА ДА ИЗСЛЕДВАТ ТАКИВА НЕЩА...

4

11

преди 7 години

"...да проучат ролята инхибиторите на амилаза-трипсин и отвъд здравето на храносмилането." - Това изречение е писано от психопат. Пък аз се чудя кво става с триперсин и отвъд болестта на съвъкуплението.

3

Една Българка

преди 7 години

С това,което ще напиша рискувам най-малко да ме изстрият!Последиците от генната инженерия са това.Французи го доказаха,НО ги накараха да замълчат.Защо тези растителни инхибитори ми звучат като привнесени в генома на пшеницата с цел да се "справят с ***".Нищо лошо ако са нормална генна модификация,НО селекцията на сортовете пшеница се водеше умишлено към вкарването на такъв ген..?!! е и ...?! Хора това е генна инженерия...това е последствието от нея.

2

11

преди 7 години

Тая помия Пулс явно е купена от някоя тревопасна ГМО банда.

1

Анонимен

преди 7 години

Пшеницата е била основен източник за оцеляване столетия да започнат с отровното влияние на ГМО маите подобрителите стабилизаторите и подобни научни достижения на нашия щастлив прогрес