36

един там

преди 7 години

До анонимен 44,Никой, освен руснаците за вътрешния си пазар не продава нефт и газ в рубли! Дори, обаче и това решение на руснаците поразгневи онези оттатък океана! Само че, тези за които писах, дръзнаха да кажат че ще започнат да продават нефта и газът за евро и,или юани!

35

Анонимен

преди 7 години

До един тамА в рубли ли отворко? Най-ми е смешно когато русофил започне да фантазира на икономическа тематика.

34

един там

преди 7 години

До анонимен 41,Айде американците като са си самодостатъчни вече и осигуруват сами нуждите си от нефт и газ и дори изнасят, да освободят търговията с горива вече да не се извършва в долари! Някакво странно съвпадение има досега в страните със свалени режими на диктатори остстрана на САЩ, а именно, че всички преди да бъдат свалени, са изразили готовност да търгуват нефта и газът не в долари!

33

Ха- ха- ха

преди 7 години

До плачете....настъпила паника....А при теб е настъпило разстройство. Смени си памперса, че чак във форума миришеш.

32

факт

преди 7 години

До АнонименА нефта на Ирак и Либия а използването на химическо оръжие в Фалуджа,а *** ...

31

лъжец си

преди 7 години

До Анонимен 36Ти нормален ли си?какви са тези лъжи,къде беше ти когато САЩ нападаха и ограбваха страни и избиваха хиляди граждани?къде беше бе мижитурка, трябва да целуваш ръцете на Путин че избива терористи.....

30

Анонимен

преди 7 години

До НаблюдаващГоворим за руски военнопрестъпници, които избиват невинни сирийци. Потвърдиха го и от ЕС и от ООН. Русия е враг на цивилизования свят и затова русофилите сте национални предатели и помагачи на руските диваци.

29

Анонимен

преди 7 години

Русия прилага тактиката на опожарена земя в Алопо, равно на геноцид !

28

един там

преди 7 години

До анонимен 31,Кажи сега ти кой инициира конфликта в региона, че нещо съм забравил! Вземи кажи сега, че Сирия пречела на строежа на газопроводи и нефтопроводи от Персийския залив към Европа със своето 150км. крайбрежие на Средиземно море! А за войната в Йемен и за нея сигурно Русия е виновна според тебе!

27

плачете

преди 7 години

Полския военен министър е заявил днес че Египет е продал на Русия корабите тип Мистрал за 1 долар!?в НАТО е настъпила паника......

26

Анонимен

преди 7 години

На Русия и трябва време за доставка на муниции.

25

един там

преди 7 години

До уникум,Наистина си уникум,Лавров положи колосални усилия да запази мира в Сирия и почти беше успял! Има достатъчно снимки и клипове в нета как същия беше посрещан в Дамаск! Асад се съгласи да унищожи химическите оръжия на Сирия! Така нещата в Сирия отиваше към мир, а влиянието на Русия в същата държава дори се повиши! Това, обаче далеч не устройваше САЩ и съратниците им и изхода от проблема беше създаване на хаос в Сирия! Така и направиха!

24

Наблюдаващ

преди 7 години

Говорим за джихадисти, колещи и бесещи наред, но това не пречи на дежурещите по наряд русофобски пoмияpи пак да бълват злоба и лъжи срещу Русия.

23

пак от същия

преди 7 години

Ще замирише на телешко варено,ама карай......

22

искам минуси........

преди 7 години

Ще се наложи малко ,,Калибър,, да поиграе....Сори Майкъл........Чворове,ако Ви харесва ,опитайте....

21

краят идва

преди 7 години

Държавата - *** Русия приключва до края на 2 017 год. Затова са неадекватни и шизофренични !! И се опитват да хапят в безисходицата в която ги вкара мишока Путин !!!След няколко месеца джуджето трябва да мисли ,къде да избяга !!! Със сигурност може да се каже , че абсолютно никоя държава в света няма да му даде убежище !!!!!

20

мекотело

преди 7 години

До Анонимен 22Лъжи и клевети на болни хора,дай доказателства лъжец.

19

уникум

преди 7 години

Този отвратителен лъжец и мошеник Лавров е най - долният и дебилен политик в света !!!!! Той и Путин са дяволски изчадия, лъжи и избиване на невинни жени и деца !! Но скоро ще си намерят майстора ..............

18

Анонимен

преди 7 години

Лавров, откакто сте на власт с нищо друго освем с убийства в Русия и по света се занимавате.

17

Анонимен

преди 7 години

В Алепо няма никакви терористи, а бунтовници срещу режима на Асад. Същите терористи с и в луганската и донецката НР само, че там Русия се самопоканила и не иска да ги изравни със земята.