16

Анонимен

преди 7 години

Простотии проста държава лудите си ходят оня ден се сбил те го пуснали абре само в българия и само в ловеч може да го има държат го 24 часа и аиде навън и на тоя щото брат му в мвр софия даи да глъмее

15

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ готвят нова тотална фалшификация на изборите, пред която тази в Костинброд бледнее.

14

Анонимен

преди 7 години

Без да съм специалист, но ми се струва, че идеята с различния брой секции си отива на КС и много вероятно да се отмени, а тъй като ще отнеме и време, то най-вероятно ще стане и след изборите, при това положение, не се ли търси изкуствено удължаване на мандата на сегашния Президент?

13

еделвайс

преди 7 години

Хм! Уж задължително, пък ти пречат косвено! Как ли?! Еми като те карат да пътуваш стотици километри до урните! Сетих се, когато се провеждаше референдума в Гърция - транспортът беше безплатен. Без-пла-тен!!!!!!

12

анонимен

преди 7 години

До ehoМай не си наясно, че българите в чужбина са най-големия инвеститор в България - поне по внесен капитал.

11

до 7

преди 7 години

Нищо подобно! Забравяш "екскурзиите". Организирани от някого и платени даже.

10

eho

преди 7 години

Крайно време е само хората живеещи в България да гласуват. Тези с двойното гражданство нищо градивно не правят за България. Само гледат какво да завлечат от нея.

9

Анонимен

преди 7 години

Яне янев е гладен

8

Анонимен

преди 7 години

Няма как да гласува човек който е закопан в земята до шията след толкова деформи приватизации и най различни похвати на селенжърите! А такива са над 80 % от хората. Тези на които мозъците все още не са промити от мутренските телевизии виждат реално нещата. Но тези на които в мозъците вследствие на промивките не е останала и една мозъчна гънка ще ни докарат на власт пак някой пребоядисан комунист герберист или някое от децата на старите комунисти! Акъл царува акъл робува акъл патки пасе!

7

гербист-столичан

преди 7 години

Никой не отрича, че това е противоконституционно и дискриминационно, но така ще се ограничи вота в Турция. Както се казва, Целта оправдава средствата. Браво.

6

Анонимен

преди 7 години

А НАЛИ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ИМАТ РАВНИ ПРАВА. ТЕЗИ КОИТО ЖИВЕЯТ ИЗВЪН ЕВРОСЪЮЗА (ТЕ НЕ СА САМО В ТУРЦИЯ) също имат граждански права и е противоконституционно да се лишават от тях.

5

Край

преди 7 години

Ниското ниво на депутатите се лекува с МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в два тура и намаляване на броя им. Ама политиците не искат, а народа не е разбрал и няма енергия да го наложи.

4

Анонимен

преди 7 години

а защо страниет извън ЕС въобще ще гласуват?

3

гербист-столичан

преди 7 години

Добро решение, нека да могат хората в ЕС да гласуват за да може управлението ни да е по-добро. По-добре ще бъде обаче да може и хората живеещи в щатите и другите евроатлантически дъжави да гласуват без ограничения, а за Турция и останалите държави да се забрани изцяло гласуването.

2

х

преди 7 години

При задължително гласуване за парламентарни избори защо трябва да има бариера. Защо гласувалите че не избират никого не се отчитат като валидни и толкова стола да остават празни в парламента, иначе какъв стимул имат да правят кампания, а не като сега да се крият като мишки

1

Анонимен

преди 7 години

Не разбрах само кой духа на Яне Янев???