15

САЩ командват ИД

преди 7 години

Всичко това е цирк. Главорезите се изнесоха от Мосул. Преместиха се в Сирия. В Мосул останаха шепа убийци. Ще направят маса поразий. Ще си обръснат брадите и ще станат мирни иракчани. САЩ ще отпразнува бляскава победа.

14

Анонимен

преди 7 години

Западна Европа ги чака. И без това повечето са израстнали там, така че нищо чудно толерантните зелки да ин дадат да си формират Евростан.

13

Анонимен

преди 7 години

И сега какво стана? Русия воюва 1 година уж срещу ИД заедно с Асад без никакъв успех, а накрая Турция ликвидира ИД за 2 седмици. Очаквайте скоро сблъсък Русия Турция във въздуха заради Алепо към който се насочва Турция. Турския поток съвсем пресъхна през тази седмица.

12

мдааа

преди 7 години

До АнонименАми и аз това се чудя, ама някак си "превантивно", "медиите" взеха да се "кахърят"?То вече знае ли човек, кой е "стратегически партньор", кой "стратегически враг"...

11

Анонимен

преди 7 години

До чуйте се бе"И кво сега, за халифата ли берем кахъри?"Не, бе! Спокойни сме за халифата, докато САЩ се занимава с унищожаването му, нищо няма да му се случи.

10

Анонимен

преди 7 години

ИД не се подкрепя от САЩ, а от Русия. Последната никога не атакува ИД. Че нали половината от тези ислямисти са хора на Кадиров - пръв приятел на Путин. Русия всъщност атакува други групировки, повечето също ислямистки, но врагове на ИД. Тези групировки, включително Ан-Нусра наистина са подпомагат от САЩ. П.С. номер 6: ИД никога не са превземали Киркук. Направиха атентат. Различно е, ама ти и повечето други "коментатори" явно сте доста залюхани и безхаберни.

9

чуйте се бе

преди 7 години

И кво сега, за халифата ли берем кахъри?

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 3."САЩ е най-големият противник на халифата ИД"Вица на деня!

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9."Не знам дали знаеш но за активистите на ИД Америка е Сатаната"... на който са продали душите си?

6

Анонимен

преди 7 години

Глупости - напускането на Мосул от джихадистите е договорено. Те трябва да бъдат насочени към Рака, за да воюват с единствените, които искат унищожението на ИД - руснаците. Така ще се усили съпротивата срещу редовната сирийска армия и руската авиация и ще се търсят допълнителни поводи всеки който се бори с ИД да бъде обвиняват във всякакви по вид престъпления. Между другото да сте чули някой да обвини тези, дето вадеха сърца и ги ядяха пред камерите или колеха деца в престъпления срещу човечеств

5

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха-ха-ха...........................Като е толкова "важен" Мосул ЗАЩО НЕ ГО ВЗЕХА ДОСЕГА???? ПЕТ ГОДИНИ, ЦЕЛИ ПЕТ ГОДИНИ го бомбардират и се борят с тия главорези, сега за 2 седмищи ще се преборят с тях!!!!!!!!!Щеще да е смешно, ако не е толкова жалко!

4

Наблюдаващ

преди 7 години

До Анонимен (3)"... защото САЩ е най-големият противник на халифата ИД..."Не думай! Затова ли САЩ са толкова изнервени всеки път, когато руснаците или Асад подпукат главорезите? Затова ли атакуваха директно позиции на сирийската армия? То не бяха медийни партенки, фейкове, нов натиск върху Европа за допълнителни санкции...

3

Анонимен

преди 7 години

Време на президентски избори е.

2

Темида

преди 7 години

Грешка.САЩ=ИД

1

Анонимен

преди 7 години

турция=ИД