12

Armagedon.

преди 7 години

До До Изриващия от 10АА бе Вие Господине , как сте си избрали ,примерно джипи, адвокат , домуоправител на входа в които живеете , а не можете да изберете например политик , глав. прокурор, областен управител и други държавни служители ,например. Толкова за глупав ли го имаш българина. Че те досегашните референдуми доказаха друго , ама политиците не ги признаха.

11

Armagedon

преди 7 години

До българинДанъците които плащат българите живеещи в България са два пъти по-малко от тези пари които изпращат имигрантите българи на близките си в България ,които ги харчат в България за да оцелеят и естествено е платено и ДДС-то върху тях в България и почти толкова колкото българските политици и олигарси открадват от българската хазна чрез различни хватки. Примери бол. Всеки божи ден излиза по някоя афера с пари на българската хазна откраднати от политици или близки до тях. Така че замълчи.

10

Анонимен

преди 7 години

ОТ ГЕРБ УЖ СА ПРОТИВ ГЛАСУВАНЕТО В ТУРЦИЯ, НО СЪЗДАДОХА КОАЛИЦИЯТА БОСТАН (БОрисов - меСТАН)

9

Анонимен

преди 7 години

ако се изринат мутрите и *** от герб, трябва да изринем целия герб, защото то там няма други.

8

До Изриващия от 10

преди 7 години

И с кого ще ги заместиш, като ги изринеш?

7

Язе, Тизе и Онизе

преди 7 години

До българинТакива ксенофобски изказвания са типични за голяма част от хората в БГ. Ксенофобски изказвания по адрес на хората, които не живеят в Бг, по една или друга причина. Подобни ненависти спрямо живеещите в чужбина българи, от български българи е признак за тотално падение и деградация на българските българи. Проблемът, скъпи ми господине живеещ в БГ българин не са желаещите за гласуване българи в чужбина, а ходенето за гъби от българските българи когато има избори!

6

Анонимен

преди 7 години

Закона за уседналост важи само за местните избори за кметове и общински съветници, за президентските не.

5

българин

преди 7 години

Само който живе в България трябва да може да гласува. Така изборите ще бъдат най-точни и че се спре с тяхното изкривяване. Откъде накуъде някой който живее в Турция или в щатите ще гласува, когато той нито плаща данъци тук, нито знае какво е положението? Отделно, разходите за организирането на секции в Занзибар са големи, в щатите още повече, а насреща тамошно гласуващите и лев данък не са платили. Е защо да ги финансираме тези секции в ужбина?

4

Анонимен

преди 7 години

Нали имаше някакъв закон за уседналост, ако последните 6 месеца не си живял в България да не можеш да гласуваш или отпадна това?

3

Анонимен

преди 7 години

Не гласувайте с "не подкрепям..."!Така гласувате 3а герб!Те ще си присвоят вашите гласове!

2

Ники

преди 7 години

Точно казано, ако човек живее зад граница, няма защо да може да гласува какво да става в странта ни.Той нито живее тук, нито знае какво става тук, нито плаща данъци тук за да има права да се изказва как да се харчат парите тук и как да живеем ние тук.Затова, по-добре е ако човек живее в чужбина да няма право да гласува на изборите. Така е най-справедливо.

1

Анонимен

преди 7 години

Да забранят гласуването зад граница и проблемът е решен.Дори и да пристигат за избори с автобуси, това е добре за българската икономика.