11

Хване Юрганевски

преди 7 години

абе, само на туфлеците от ваща спортна редакция ли не стана ясно че темата отдавна се изтърка ? или чакат гг да им затвори устите с хоно... ами ще почакат, явно

10

Анонимен

преди 7 години

Интересно мие агитката на левски се състои от 500 рома не вярвам да е различна и другата от тия дербита се проблеми интерсно е ония къде са беирут лие

9

бастун

преди 7 години

отзад,грешка

8

бастун

преди 7 години

Лефскари,ако ви е яд,близнете се одзад. Без цска в бг няма футбол,а вие ще сте пожизнени "шампиони" до дълбока старост.Баба Дора да сади компир на двора.

7

Анонимен

преди 7 години

Проблемът е, че феновете на вече несъществуващото ЦСКА попаднаха във един вакуум - няма на кого да симпатизират, а те не могат без това. Затова са готови да симпатизират на всеки отбор, който ги излъже, че е новия ЦСКА. За съжаление това показва само липса на гордост във феновете на бившето ЦСКА и реално е нещо като измяна към ЦСКА.

6

Факт

преди 7 години

Права е тази. Историята на ЦСКА не могат да я купят. Могат да купят емблема, но не и историята на бившето ЦСКА, а ЦСКА вече няма.

5

БЪЛГАРИЯ

преди 7 години

Нека УЕФА да ги затрие един път завинаги и да си ходят у Етрополе

4

Анонимен

преди 7 години

Дорооо, автентичността я носят феновете, не ЕИК-то. "ЦСКА това си ти". Девизът казва всичко. Футболистите са наемници, акциите се купуват и се продават, президентите се сменят. Само любовта на феновете е вечна. ЦСКА съществува е ще продължава да съществува заради хората по трибуните.

3

Охххх

преди 7 години

Приказки, приказки, приказки... Автентичното е било към Министерство на отбраната и го няма отдавна. Илия Павлов ли е автентичният, Сашо Апашо ли??? Или пък може би Черепа... Айде стига вече с тия драми и само правите наркоманите още по-агресивни. Проблемът на нашите отбори е, че не си създават играчи, а си купуват маймунки, а не емблемата или рейсът.

2

Свинар

преди 7 години

Ааа, не е само сантиментална, има и практическа полза. Аз съм решил да си я купя емблемата, че да си маркирам с нея кои *** са мои. Много е практично!

1

Боби

преди 7 години

Кака Дора е за бой! Какво ще продаваш, като Гришата си ползва емблемата как си иска бе!? Сантиментална стойност имала. Ми ще сантиментална а не парична, щото не упражняваш правата на кредиторите да искаш обезщетение за ползването на емблемата и и забрана да се ползва. Тая държава е пълен майтап. Да се закрива!